Hae
Johanna Tolppola

Viimeisetkin Vauvahankinnat On Tehty

Kohta on jo ensimmäinen viikko mammalomaa takana. Aika on mennyt aivan super nopeasti. Onneksi herra x:llä on tällä viikolla ollut lomaa myös, niin on ollut seuraa.

Olen nähnyt ystäviä, käynyt syömässä äidin luona sekä isän luona. On ollut kiva viettää vaan aikaa ystävien ja perheen kanssa.

Herra x:n kanssa kävimme maanantaina hakemassa kaikki puuttuvat hankinnat vauvaa varten. Reissun ansiosta niin takakontti kuin takapenkki oli täynnä tavaraa. Näihin hankintoihin kuului mm. juuri saapuneet vaunut, turvakaukalo, telakka autoon, lämpöpussi, mobile pinnasänkyyn, unipesä, vauvan lakanat, leikkimatto, jne. Postissa on vielä tulossa sitteri sekä hoitopöydän pehmuste. Nyt sitten puuttuu vaan vauva. 😀

Herra x sanoi, että nyt homma kyllä konkretisoituu entisestään kun kiinnitimme telakan ja turvakaukalon autoon. Tämä on kyllä aivan totta. Ihan hurjaa ajatella, että miten pitkällä sitä jo ollaan. Myös koti alkaa muistuttamaan jo lapsiperheen kotia. 🙂

Ajattelin tehdä erillisen postauksen teille vaunuista mitkä valitsin itselleni ja miksi. Huomasin itse, että aika paljon tuli googleteltua ja etsittyä tietoa vaunuista ja tietoa ei kauheasti ollut saatavilla. Tai ainakaan minä en löytänyt. Onneksi oli osaava myyjä paikassa, josta vaunut lopulta hankin.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *