Hae
Johanna Tolppola

Nyt Se Sitten On Ohi

Järkytys, tyhjyys, mutta samalla pieni helpotuksen tunne. Onko tämä edes totta, mitä seuraavaksi, lievä pakokauhu. Näitä tunteita ja ajatuksia pyörii mielessä juuri nyt.

Tänään on minun viimeinen työpäivä ennen äitiyslomaani. Yksi aikakausi jää taakse ja nyt tämän uranaisen tulisi keskittyä tulevaan perheenjäseneen. En väitä vastaan ettenkö tarvitsisi lepoa. Tunnun tarvitsevan sitä enenmmän kuin koskaan aikaisemmin. Sen takia töistä pois jääminen tällä hetkellä tuntuu myös helpotukselta.

Järkytyksen tunne tulee siitä, että tämä tosiaan on totta. Meille siis tulee vauva, jos kaikki menee hyvin loppuun saakka. Elämämme herra x:n kanssa ei koskaan enää tule olemaan sellaista mitä ennen. Ennen olimme vain pari ja nyt meistä tulee perhe.

Tyhjyyden tunnetta pelkään. Olen aina ollut hyvin aikaansaava ja pidän paljon työnteosta, kiireestä ja jopa stressistä. Pidän siitä, että mieltäni haastetaan ja rakastan oppia uutta. Nyt sitten pitäisi tämä puoli osata jättää vähäksi aikaa taakse ja keskittyä äitiyteen.

Se jää nähtäväksi mitäs kaikkia projekteja haalin itselleni äitiyslomani aikana. 😀 Muutama idea onkin jo käynyt mielessä, mutta katsotaan miten se vauva-arki lähtee käyntiin, että riittääkö paukut.

Laskettuaika lähestyy ja se on noin kuukauden päästä. Nyt sitten on tiedossa lepoa, ystävien näkemistä, viimeisiä hankintoja ja omaa aikaa yksin ja herra x:n kanssa. On tässä vielä onneksi yksi iso henkilökohtainen projekti, joka saadaan tietynlaiseen päätökseen siin n. 1-2 viikkoa ennen vauvan syntymää. 😀 Siitä lisää myöhemmin.

Yksi kommentti

  1. Hms kirjoitti:

    Onnea loppuodotukseen!

    Älä huoli, vauva tulee aiheuttamaan sinulle stressiä, kiirettä ja uusia haasteita. Hän myös tulee opettamaan sinulle paljon uutta.
    Tämä siis kaikella rakkaudella sanottu 🙂

    Ekoista kuukausista kun olet selvinnyt niin sitten saattaa alkaa tuntua tylsältä ja alkaa olla aika viritellä jotain projektia 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *