Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Tulevan Äidin Ikioma Hemmotteluhetki

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Raskaus näkyy ja tuntuu niin fyysisesti kuin psyykkisesti. Kroppa ja mieli kaipaa rentoutumista ja omaa aikaa sekä huoltamista. Niskat ja hartijat on jumissa, jaloissa tuntuu painetta/turvotusta ja olo on välillä kuin rekan alle jääneellä.

Oli ihan mahtavaa kun sain kutsun omaan rentoutumishetkeen Sulo Wellnessiin Helsingin Kruunuhakaan. Makasin Sulon sohvalla ja odotin vuoroani ja olin aivan rikki. Sulon omistaja mainitsikin, että ”Johanna, sä oot niin raskaana”. Nauroin vaan, että joo mä tiedän. 😀

En osannut odottaa yhtään mitään, koska kiireen keskellä en ollut edes ottanut selvää mitä olisi edessä.

Hoidossa pääsin rentoutumaan puolimakuuasentoon. Makuuasento ei näillä raskausviikoilla olisi ollut mitenkään mahdollista, joten puolimakuuasento oli oikein hyvä. Hoitoon kuului ihana jalkakylpy ja jalkanaamio sekä hartioiden ja jalkojen rentouttava hieronta. Olin koko hoidon ajan seitsemännessä taivaassa. Tuntui että veri lähti kiertämään niin hartioissa, päässä ja jaloissa. Hoito kesti tunnin ja olin kuin uusi ihminen sen jälkeen. Voisin käydä tuollaisessa hoidossa vaikka joka viikko!

Hoito sopii hyvin odottajille, mutta käy myös täydellisesti minusta ihan kaikille. Tässä hyvä lahjavinkki miehille, jos haluatte hemmotella raskaana olevaa naistanne, lapsienne äitiä tai vaikka omaa äitiänne. Joulukin on kohta ihan kulman takana!

Tässä vielä tarkat tiedot hoidosta:

Hetki aikaa äidille. Äidin ikioma hemmottelu-hoito on kehitetty erityisesti odottajat silmälläpitäen. Jalkakylpy, jalkanaamio ja jalkojen ja hartioiden rentouttava hieronta antavat pienen hetken omaa aikaa. 1 h 75€ Varaa aikasi tai osta lahjakortti netistä. http://www.sulowellness.fi/

Kiitos Sulolle ihanasta hoidosta! <3

Kaupallinen yhteistyö: Hyvinvointi Sulo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *