Hae
Johanna Tolppola

Ensi Kuussa Meillä On Vauva

Huh, miten nopeasti aika on loppujen lopuksi kulunut, vaikkakin välillä on sellainen fiilis, että viikot ei vaan kulu. Syyskuu muuttui lokakuuksi ja meillä on laskettuaika marraskuussa.

Tuntuu todella epätodelliselta, että ensi kuussa saamme tavata uuden perheen jäsenemme.

H-hetken lähestyessä myös mielessä vilisee paljon asioita. En malta odottaa, että näen hänen silmänsä, kasvonsa ja opin tuntemaan hänen luonteensa. Minkäköhänlainen ihminen hänestä kasvaa ja miten voin tarjota hänelle vähintään yhtä hyvän elämän mitä itse olen saanut. Samalla myös jännittää, että meneehän loppu aika hyvin ja että hänellä on kaikki kunnossa.

Elämä tulee muuttumaan kerta heitolla niin mulla kuin herra x:llä, mutta siitä en jaksa enkä halua stressata. Aluksi on aivan varmasti rankkaa meillä molemmilla totutella uuteen arkeen, mutta uusiin asioihin tottuminen vie vain aikaa. Ei kukaan kumminkaan pysty valmistautumaan lapsen tuloon täysin etukäteen, joten otetaan uudella innolla ja uteliaisuudella vastaan se mitä tulee.  Meidän tulee herra x:n kanssa vain pysyä tiiminä ja tukea toisiamme uusien asioiden äärellä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *