Hae
Johanna Tolppola

Kisakuumetta Ilmassa?

Viime viikonloppuna seurasin aktiivisesti somen kautta niin Arnold Amateur Europea sekä kotimaassa olevia SM-karsintakisoja. Kisojen seuraaminen ei omalla kohdalla rajoitu vain ns. ”omaan” lajiin, vaan olen kyllä kiinnotunut ihan kaikista lajeista.

Kyllä sitä itselle tuli sellainen fiilis, että ehkäpä sitä joskus vielä voisi kokea tuon saman uudelleen. Onhan se ihan huikea fiilis haastaa itsensä ja pystyä tekemään jotain sellaista mihin kaikki ei vain pysty. Omasta mielestäni aivan jokainen joka sinne lavalle nousee on jo voittaja itsessään.

Toisaalta itselle tuli myös hyvin ristiriitainen olo. Vaikka houkuttelisi joskus vielä kisata, niin toisaalta taas ei ihan kauheasti houkuttele se työmäärä mikä sen kunnon takana on. Ihana olisi myös olla vaan elämänsä kunnossa ja päästä nauttimaan treeneistä ja kehittymisestä ihan kunnolla.

Nämä on näitä ajatuksia taas mitkä mulle tulee aina keväisin ja syksyisin kun seurailee kisaajia ja kisoja sivusta.

Herra x:kin on jo kiristellyt tässä muutaman viikon, vaikka varsinainen kisadieetti alkaakin hänellä vasta loppuvuodesta. Ei tämä ”kisakuume” tai vastaavasti ”elämänsä kunnossa -kuume” ainakaan helpotu kun toinen vaan kiristyy viikko viikolta. 😀

Muistoja vuoden 2015 ACE:sta, jossa olin huoltajana. Se mikä tilanne tässä on päällä, niin pääsette lukemaan sen tästä.

Minä ja Marianna Acesta 2015.

Eve ja mä NFE:stä 2015, jossa olin muuten ihan lennosta huoltajana Caroliinalle. 😀 

 

Caroliina ja mun kädet. 😀 Pääsin taas öljyhommiin. 🙂

Kuva päivää ennen omia kisoja vuodelta 2014.

Reksiteröitymään lähdössä 2014.

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *