Hae
Johanna Tolppola

Rapu ja Vaaka Parisuhteessa

En ole ikinä oikein uskonut horoskooppeihin, vaikka silloin tällöin niitä lueskelenkin jos sellaisia eteeni sattuu.

Nyt ihan huvikseni googlettelin rakkaushoroskooppeja ja perehdyin miten meidän tähtimerkit herra x:n kanssa sopivat toisilleen. Siellä oli kyllä paljon ns. ”skeidaa”, mutta jotkut kohdat kyllä oli todella osuvia. Itsehän olen vaaka ja herra x on rapu. Nämä horoskooppimerkit eivät kuulemma sovi toisilleen ollenkaan. 😀 Ompas ”mukavaa”. 😀

Koostin nyt tähän yhteenvetoa, mitä näistä tähtimerkeistä sanotaan.

”Vaaka ja Rapu ovat perusluonteeltaan erilaisia, vaikkeivät erot aluksi pistäisi silmään. Sosiaalinen ja intellektuelli Vaaka nauttii uusista kokemuksista ja ihmisistä, kun haaveellinen Rapu pitää kodin rauhasta ja perheen läheisyydestä. Vaikka lämmin ja mukava koti on myös vaa’an toiveissa, voi Ravun unelma perhe-elämä tuntua vanhanaikaiselta.

Siinä missä Vaaka luottaa älyynsä, vievät Rapua tunteet. Älyn ja tunteiden yhdistelmä voi kuitenkin tuottaa paljon hyvää. Jos panostaa suhteeseen ja luotattaa rakkauteen, voi vaaka ja rapu laajentaa omaa perspektiiviä.

Rapu ja Vaaka etsii kestävää, harmonista ja turvallista suhdetta. Rakastetuksi ja arvostetuksi tulemisen tunne on molemmille tärkeä.

Rapu ja Vaaka ovat toisilleen sitä mitä toiselta puuttuu: Vaa’an charmi ja hienotunteisuus purevat usein Rapuun ja hälventävät tummia tunnepilviä. Vaaka puolestaan nauttii Ravun huolehtivaisuudesta ja viihtyisästä kodista, jonka tämä rakentaa ympärilleen.

Ravulla on loistava kyky kehittää hyviä ideoita ja saada ne toimimaan, kun taas Vaaka myy jalostetut ajatukset eteenpäin. Yhdessä he ovat tehokas ja aikaansaava tiimi. Heidän kannattaa  rakkaudessakin työskennellä yhteisten tavoitteiden eteen!

Ravun mielialat ailahtelevat usein. Tunnekuohujen syyt jäävät Vaa’alle usein käsittämättömiksi. Rapua puolestaan voi rassata Vaa’an jahkailu.

Ravun käsitys rauhallisesta perhe-elämästä on usein toista kuin Vaa’an, sillä Vaaka tarvitsee ympärilleen perheen lisäksi laajan ystäväpiirin. Vaaka etsii menoa ja vaihtelua, mutta Rapu haluaa pysyä kotona.

Rapu hemmottelee romanttisilla eleillä ja jakamattomalla huomiolla. Rapu voi muuttua omistavaiseksi ja jopa hieman mustasukkaiseksi ajan myötä.

Vaakanaista ei kannata istuttaa perinteiseen naisen rooliin, niin naisellinen kuin hän saattaakin olla. Vaakanainen toteuttaa maskuliinisuuttaan ammatillisesti yritysmaailmassa tai muuten vaan älyllisen keskustelun merkeissä. Aviolliseen suhteeseen Vaakanainen lähtee aina sekavin tuntein, koska ei halua tulla tunnetuksi vain kotiäitinä. Hän haluaa älyllisiä suhteita ja kontakteja.”

Lähde: https://anna.fi/horoskoopit/horoskooppimerkit/horoskooppimerkkien-yhteensopivuus-testaa-ovatko-tahdet-rakkautenne-puolella & https://www.astro.fi/l

Oli kyllä hauska lukea näitä. Toki ei kaikki pidä paikkaansa, mutta tunnistan kyllä itseni ja herra x:n osasta näistä teksteistä. Ehkä sitä pitäisikin alkaa lukemaan horoskoppeja vähän enemmän. 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *