Hae
Johanna Tolppola

Entinen #Fitcouple

Jessica kirjoitti inspiroivasti oman kehon muutoksista parisuhteen aikana ja kirjoitus antoi kipinän myös tälle postaukselle.

Kun tapasin ensimmäistä kertaa herra x:n, niin olin mielestäni ihan hyvässä kunnossa. Toki kisakunnosta ei ollut tietoakaan, mutta kiloja oli siihen joskus saavutettuun liian pehmeään kisakuntoon sellaiset +11 kiloa. Mulle se paino ja kunto tuntui ihan hyvältä, koska en ole ikinä edes unelmoinut liian laihasta rungosta. Itsekin tykkään, että on pehmeyttä ja myös niitä lihaksia edes jonkin verran.

Kuva siltä illalta kun tavattiin.

Kuva kisoista 2014.

Selasin yksi päivä niitä instagram-kuvia jotka ovat juuri tuolta ajalta kun me tavattiin. Tuntuu, että siitä olisi ihan hulluna aikaa. Tapasimme ensimmäistä kertaa alkuvuonna 2016. Aika nopeasti rupesimme tapailemaan ihan kunnolla, mutta ”virallisesti” seurustelemaan ruvettiin vasta syksyllä 2016.

Kuvailin silloin itseäni hieman sarkastisesti ”pinkiksi bikini fitness helvetiksi”. No siitä on tultu pitkä matka tähän hetkeen. 😀

Tammikuu 2016

Maaliskuu 2016

Eli ensimmäinen vuosipäivä lähestyy myös meillä. Kerettiin seurustella reilu puoli vuotta kun saatiin tietää, että meille tulee vauva. Raskausuutiset tuli kesken sen hetkisen dieetin, jossa olin saanut hyviä tuloksia aikaan. Dieetti loppui kuin seinään ja alkoikin mahan kasvatus. Olin silloin super tyytyväinen dieettiin, jonka olin suunnitellut itselleni ja aineenvaihdunta näytti pelaavan hyvin aikisempiin dieetteihin verrattuna erinomaisesti.

Helmikuu 2017

Liikunta jäi melkein heti pois kuvioista, koska olo oli kuukausia niin huono. Vartalo muuttui tuona aikana ja paljon. Paino nousi, lihaspaineet hävisi ja koko kropan koostumus muuttui.

Me molemmat ollaan kilpailtu kehonmuokkauslajeissa ja kehonrakennus on ollut elämäntapana jo vuosia. Olimme kumpikin alussa iloisia siitä, että meillä oli se sama elämäntapa joka yhdistää. Molemmat kävi tavoitteellisesti salilla, kiinnitti huomiota mitä suuhunsa laittaa ja osasi silti rentoutua. Nyt sitten kun se elämäntapa on vain toisella meistä, niin tuntuu kurjalta vaikka kyse onkin väliakaisesta ajanjaksosta. Onneksi tämä ei kumminkaan ollut ainut asia mikä yhdistää, koska siinä tapauksessa ei suhteella kyllä pitkällä tähtäimellä olisi tulevaisuutta. Olen itseasiassa yllättynyt miten vähän tämä elämäntapa on vaikuttanut meidän arkeen ennen raskautta ja nyt. Jotkut voi luulla aika kliseisesti, että ”fitnessparit” ei muusta juttele kun päivän makroista ja treeneistä. Meidän kohdalla noita aiheita ollaan käsitelty lähinnä sivulauseissa muutaman kerran kuukaudessa.

Joulukuu 2016

Heinäkuu 2016

Muistan kun kerroin julkisesti olevani raskaana, niin jotkut miettivät, että mitenköhän kroppani muutokset vaikuttavat herra x:ään. Toki kehonmuokkauslajien harrastaminen voi antaa tietyn käsityksen ihmisestä. Voin silti todeta onnellisena ettei nämä muutokset ole vaikuttaneet meidän parisuhteeseen tai meidän kahden väliseen kemiaan millään laila. Entinen #fitcouple onkin kohta #family. <3

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *