Hae
Johanna Tolppola

Rv 29 ja Olotilat

Nyt se sitten alkoi. Tämän raskauden viimeinen kolmannes. Eli olen raskausviikolla 29.

Olo on ollut aika vaihteleva. Yleensä aamu ja aamupäivä menee hyvin, mutta sitten alkaa kauheat nivuskivut ja alavatsan vihlonta yhdistettynä väsymykseen. Eli töiden jälkeen melkein aina menen kotiin nukkumaan päiväunet. Salitreenitkin on nyt täysin jääneet tämän takia.

Väsymys johtuu myös varmasti siitä, että en saa öisin nukuttua kunnolla, koska vauva liikkuu ja potkii niin paljon. Myös asentojen vaihtaminen sattuu vatsaan ja joissakin asennoissa ruokatorveen sattuu ihan kamalasti.

Tällä viikolla kävin myös ultrassa ja vauva on nyt sitten kääntynyt jo pää alaspäin. Tämän takia alavatsassa tuntuu sitä vihlontaa ja outoa tunnetta. Muuten kaikki oli onneksi hyvin. 🙂

Nyt menen ihan päivä kerallaan ja olen armollinen itselleni. Eli jos nukuttaa töiden jälkeen niin sitten nukun, jne.

Pääsimme tällä viikolla herra x:n kanssa myös perhevalmennukseen, joka oli ihan mielenkiintoinen. Kyllä siellä ainakin meille oli moni asia aika itsestäänselvyys, mutta kyllä sieltä uutta oppiakin tarttui mukaan. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *