Hae
Johanna Tolppola

Tj 100

Aika on mennyt jotenkin supernopeasti. Raskauden alussa tuntui, että viikot ei vaan etene. Viimeaikoina viikot ovat vain vilisseet ohi silmien ja eilen huomasin, että minullahan on tasan 100 päivää jäljellä laskettuun aikaan.

Kännykässäni on sovellus, joka kertoo raskauteni kulusta. On muuten todella kätevä ja onhan sitä mielenkiintoista lukeakkin, että mitä kehossani joka viikko oikein tapahtuu. Olen tällä hetkellä seitsemännellä kuukaudella ja huomenna mulla starttaa raskausviikko 27.

Äitiyslomaan on aikaa enää 8,5 viikkoa. On jotenkin ihan hullua ajatella, että mun pitäisi jäädä töistä pois noin lyhyen ajan päästä. Olen aina ollut aika uraorientoitunut, joten töistä poisjääminen on kyllä iso asia. Olen onneksi miettinyt kaikkia erilaisia tapoja ja rutiineja joita haluan ottaa käyttöön, jotta mieleni ei nyt ihan lamaantuisi. Toki lapsen synnyttyä sitä vähän aikaa varmasti on siinä tietynlaisessa kuplassa.

Mulla edelleen välillä tulee niitä pakokauhun tunteita, että ei hitto mihin mä olen ryhtynyt, mutta ne on koko ajan vähentynyt ja vähentynyt. Nyt uusina tunteina ovat tulleet jännitys, huoli ja kiintymys.

Jännittää, että minkälainen persoona hänellä on. En oikein malttaisi odottaa, että näkisin hänet.

Huoli on kasvanut viikko viikolta, mutta onneksi vain pienissä määrin. Onhan hän terve, meneehän loppuraskaus ja synnytys hyvin, jne.

Nyt mukaan on tullut myös uudenlainen kiintymyksen tunne. Pidän siitä, että hän liikkuu paljon ja tunnen hänen liikkeensä. Pieni ihmisen alku jota en ole ikinä tavannut kasvaa päivä päivältä kehossani ja tunnen, että hän tärkeä ja rakas.

Onhan tämä aika ihmeellistä aikaa. 🙂 <3

2 kommenttia

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *