Hae
Johanna Tolppola

The Kosinta

Lupasinkin edellisessä postauksessa kertoa vähän tarkemmin miten ”the kosinta” tapahtui. Olimme herra x:n kanssa Ruotsissa lomalla aivan ihanassa Haymarket by Scandic hotellissa. Pitää muuten näin erikseen mainita, että oli kyllä ihana hotelli Sergelin torin kyljessä. Hotellin teema oli 50-luvun Hollywood ja se näkyi niin äänimaailmassa kuin koko hotellin sisustuksessa.

Olimme kävelleet koko päivän ympäri Tukholmaa ja illalla käyneet ravintolassa syömässä. Menimme aika ajoissa kumminkin jo hotellille takaisin, koska olimme heränneet aamulla jo neljän jälkeen ja kävelleet Tukholmassa ylo 10 kilometriä. Näin raskaana se 10 km muuten tuntuu ja paljon!

Kun pääsimme hotellihuoneeseen vaihdoin samantien mun yökkärin päälle, joka on muuten musta melkein polviin asti oleva hihaton jossa on Biggie Smallsin kuva. 😀 Olen katu-uskottava myös nukkuessani. 😀 Istuin sängylle ja rupesin syömään ostamaani Hokipulveria.

Ihmettelin, että miksi herra x vahtoi normivaatteet rennompiin vaatteisiin eikä vaan tullut boxerit jalassa köllöttelemään kuten normaalisti. Hän myös hyöri ympäriinsä ja oli superhermostuneen oloinen. Taisin siihen jotenkin äkäisesti sanoa, että mikä sulla oikein on kun hyörit siinä ja miksi vaihdoit vaatteet jne. Laitoin telkkarin siinä samalla päälle, jonka herra x komensi saman tien kiinni. Ihmettelin siinä, että mikähän tässä on nyt homman nimi.

Sitten herra x nappasi tyynyn alta sormusrasian ja käveli mun luokse sängyn viereen ja komensi mut seisomaan. Hän sanoi, että oli koko illan etsinyt paikkaa missä voisi tämän tehdä, mutta missään ei ollut tarpeeksi rauhallista. Hän pahoitteli, että tämä tapahtuu nyt hotellihuoneessa. Hän sanoi, että rakastaa mua ja haluaa viettää elämänsä mun kanssa. Hän polvistui tässä samalla. En muista ihan kaikkea mitä hän puhui, koska olin jotenkin niin yllättynyt. Lopuksi hän sanoi: ”haluan, että sä oot mun vaimo ja sustahan tulee mun vaimo”. Eli missään vaiheessa hän ei oikeastaan kysynyt, että tulenko hänen vaimokseen. 😀

Rupesin itkemään ja vastasin vain, että niinhän musta sitten tulee sun vaimo ja herra x nousi ylös halaamaan mua, koska itkin. Hän kumminkin hyvin nopeasti meni takaisin polvilleen ja laittoi vielä sormuksen mun sormeen ja oman sormuksensa omaan nimettömään.

Kysyin kosinnan jälkeen milloin on häät ja ensimmäinen vastaus oli että syksyllä 2018. Sanoin että liian aikaisin, että ei käy ja päädyttiin sitten kevääseen 2019. Meidän lapsi syntyy marraskuussa joten jos häät olisi ensi vuonna, niin pitäisi kyllä rehellisesti raaputtaa pikkupotti ässäarvasta, että se olisi mahdollista. 😀 Nyt on sitten aikaa säästää ja totutella uuteen lapsiarkeen.

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *