Hae
Johanna Tolppola

Lomailua, Yllätyksiä ja Vauvajuttuja

Nyt on ollut taas blogin suhteen hiljaisempi jakso. Olen lomaillut ja vaikka ei kauheasti lomatekemistä ole ollut, niin olen halunnut viettää aikani kaikkialla muualla kuin koneen ääressä. Heti kun arki alkaa, niin blogikirjoitusten tahti taas normalisoituu. 🙂

Nyt on menossa toiseksi viimeisin lomaviikko ja saan nauttia lomailusta vielä ensi viikon ennen töihin paluuta. Olen ottanut vaan todella rennosti ja nähnyt kavereita sekä viettänyt aikaa herra x:n kanssa silloin kun hän ei ole ollut töissä. Ensi viikolla päästään nauttimaan yhteisestä lomaviikosta ja silloin on kyllä ohjelmaa ja paljon! 🙂

Vaikkakin herra x on ollut paljon töissä, niin yhteisestä ajasta olemme ottaneet ilon irti. Olemme käyneet ennen työpäivää mm. minigolfaamassa, eri paikoissa aamupalalla, uimassa, ottamassa aurinkoa, jne.

Tänään olin aamulla kynsihuollossa Detailed Beauty Salongissa ja herra x pamahti paikalle klo 10 sattumalta juuri sopivasti, että kynnetkin oli valmiit ja hän vei minut yllätysaamupalalle ja suklaakakulle cafe Piritan aurinkoiselle terassille. <3

Tällä viikolla olimme yhdessä myös neuvolassa ja kaikki etenee kuten pitääkin. Lapsi möyrii mahassa ihan hulluna, joka on kyllä ihan kivaakin. On ainakin sellainen olo, että sillä on kaikki hyvin siellä mahassa. 🙂

Joitain hankintojakin olemme saaneet jo tehtyä. Äitini osti meille mm. vaunut, jossa tulee mukana kesä/talvirenkaat, kantokoppa, rattaisiin kiinnitettävä auton turvakaukalo ja siihen telakka ja lämpöpussi. Nämä kaikki kustanti yhteensä 1500 e. Olin aika shokissa tästä hinnasta, mutta ompahan nyt kunnon vaunut ja vehkeet. Kiitos äidille tästä panostuksesta!! <3 <3

Itse olemme hankkineet vaipparoskiksen, taitettavan hoitopöydän sekä ammeen.

 

Salille pääsin viime viikolla muutaman kerran ja kerran kävin vetämässä kevyen jalkatreenin ulkona tuossa meidän kodin lähellä olevassa urheilupuistossa. Tän seurauksena olikin sitten aikamoiset nivuskivut, jotka ovat kuulemma litoskipuja. Tällä viikolla pyrin myös käymään salilla sen 3 kertaa.

Päivittelen instastorya enemmän nyt loma-aikana, joten tulkaahan seurailemaan Instaan: @johannavaris 🙂

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *