Hae
Johanna Tolppola

Miniloma Virossa

Lomaa on nyt kulunut kaksi viikkoa ja kolme olisi vielä jäljellä. Vaikka on kiva olla lomalla, niin kyllä mulla on rehellisesti aika käynyt pitkäksi. Herra x on töissä ja meillä on vain muutama yhteinen vapaapäivä aina siellä täällä. Onneksi x:llä on lomaa elokuun alussa ja silloin pääsemme tekemään enemmän asioita yhdessä.

Nyt tämän parin viikon aikana olen nähnyt ystäviä ja vaan katsellut elokuvia. On ollut kyllä kiva myös vaan olla, mutta nyt kyllä alkaa jo seinät hieman kaatumaan päälle.

Viime viikonloppuna lähdettiin herra x:n kanssa Viroon yöksi. Se oli mun synttärilahja x:lle. Mentiin Swissotellii, joka on yksi mun lempihotelliketjuista. Meitä odotti siellä executive room, johon kuuluu pääsy spahan sekä executive loungeen, jossa kaikki naposteltavat ja juomat ovat maksuttomia.

Kierreltiin päivä ympäri Tallinnaa ja en löytänyt mitään ostettavaa. En siis yhtään mitään. Tämä oli suorastaan ihme. Tulevalle perheenjäsenelle ostettiin alesta muutamat housut, benettonin huppari ja joulusukat. 😀

Päivän aikana käveltiin n. 14 km ja jalat oli ihan rikki. Huomaa kyllä, että ei ole tullut nyt liikuttua, koska tollainen käely tuntui jaloissa.

Käytiin myös spassa lillumassa ja saunomassa sekä illan päätteeksi juomilla hotellin yläkerran baarissa. Sain vihdoin mun alkoholittoman Mojitoksen! Nam!

Sunnuntaina tultiin takaisin ja ei oikeastaan tehty päivällä oikein mitään.

Muuten tällä viikolla olen ottanut taas rauhassa tekemisen puutteen vuoksi. Onneksi meillä oli tuossa edes muutama aamupäivä yhteista aikaa x:n kanssa ja hän vei mut Allas sea poolille aamiaiselle ja uimaan ja toinen aamu fazerille aamiaiselle. Jotain ohjelmaa edes. 😀

Tänään lähdenkin Joensuuhun ja olen superinnoissani! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *