Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kasvojen Tehokuorinta

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Kuten olen aikaisemmissakin kirjoituksissa maininnut, että raskauden myötä ihoni on mennyt huonompaan kuntoon. Kavoihin on tullut aika paljon mustapäitä ja iho on tuntunut sen takia epätasaiselta.

Nyt testasin kasvoihini MayBeautyn Face Maskia, josta olen kuullut positiivista palautetta. Olen nähnyt monta kuvaa, jossa naamio poistaa juurikin mustapäitä, jotka on mulle ne ongelma.

Tämä The incredible Facemaks -kasvonaamio poistaa siis käytännössä iholta rasvaa, mustapäitä sekä kuollutta ihosolukkoa. Tämä ehkäisee samalla myös aknea.

Kasvonaamio sopii myös raskaana oleville, joten pystyin hyvällä omalla tunnolla sitä testaamaan. Tuote on täysin vegaaninen.

Naamion käyttö oli todella yksinkertainen. Naamion mukana tuli levittämiseen tarkoitettu suti. Levitin naamion puhtaille kasvoilleni mukana tulleella sudilla. Naamio levittyi hyvin ja ei kumminkaan ollut liian juoksevaa eli tahroilta säästyttiin.

Annoin naamion vaikuttaa kasvoillani 30-45 min.

Vaikutusajan jälkeen naamion pystyi irrottamaan kasvoista sellaisenaan ja samalla pääsi itse näkemään miten mustapäät olivat imeytyneet naamioon. Naamio käytännössä kuivuu kasvoilla ja kuiva naamio irroitetaan helposti käsin.

Oli aika siistiä, että pääsi itse konkreettisesti näkemään miten se tehoaa.

Naamion jälkeen iho tuntui kyllä pehmeämmältä, puhtaammalta ja näytti kirkkaammalta. Huomasin että mustapäät oli vähentynyt ja samalla myös ihohuokoset näytti pienemmältä. Oli kyllä helppo ja tehokas pikakaunistaja. Tykkäsin! Oli jotenkin uskomatonta, että yksi naamio sai noin paljon mustapäitä irtoamaan.

Suosittelen testaamaan tuotetta! Tämä on todella suosittu ympäri maailmaa.  Saatte nyt myös 30% alennuksen heidän verkkokaupastaan käyttämällä alennuskoodia. Alennuskoodi on: johmask

Klikkaa tästä suoraan verkkokauppaan.

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

2 kommenttia

  1. Kata kirjoitti:

    Toi on niin hyvä! Testailin ite ensi kertaa pari kuukautta sitten ja nykyisin viikottaisessa käytössä. <3

  2. Sanni kirjoitti:

    Itselläni ei niinkään mustapäivä ole ollut, mutta kuollut iho vaivannut. Olen tällä saanut sileän ihon ja tuskailu ihonhoidon kanssa on ohi!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *