Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Panostusta Ulkoiseen Habitukseen

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Joskus sitä vaan kaipaa piristystä arkeen ja yleensä ne on itseasiassa aika pieniä juttuja mitkä riittää kohottamaan sitä mielialaa. Huonovointisuuden ja väsymyksen takia olen tosiaan ollut kuin suoraan Kuolleiden aamunkoitosta. Nyt sitten päätin, että otan itseäni niskasta kiinni ja panostan hieman mun ulkoiseen habitukseen.

Varasin ajan kampaajalle, kynsihuoltoon sekä jalkahoitoon/geelilakkaukseen.  Varasin kaikki mun vakkari paikkaan eli Detailed Beauty Salonkiin.

Kampaajalla värjättiin mun tyvi sekä kirkastettiin koko väriä. Ilme muuttui ihan täysin! Yritän kasvattaa pitkää tukkaa, mutta hidasta hommaahan tämä on. En millään jaksa enää pidennyksiä, joten maltilla kasvatellaan omaa tukkaa.

Jalkahoidossa hoidettiin jalat kuntoon sekä geelilakkattiin kynnet. Väriksi valitsin ihanan turkoosin sinisen. Jalat ei olleet todellakaan päivänvaloa kestävässä kunnossa, mutta onneksi nyt tilanne on toinen. Tämä oli samalla kyllä rentoutumishetki, koska istuin tunnin hierontatuolissa ja lopuksi myös mun jalat hierottiin. Aivan ihanaa!

Kynsihuollossa halusin tällä kertaa kirkasta, läpikuultavaa ja peiliefektiä. Näistä tuli aivan mahtavat! Ihastelen kynsiä koko ajan! <3 Voisin kuvitella, että jos joskus menen naimisiin, niin kynnet voisivat olla tällaiset.

Itseensä panostaminen kyllä piristää mieltä ja paljon! Jos haluatte varata oman hemmotteluajan, niin pääsette ajanvaraukseen tästä. : )

Näin ystäviä viikonloppuna ja jopa he sanoivat, että näytän paljon paremmalta kuin muutama viikko sitten. Jeij!

Tällä viikolla on vielä ripsihuolto Sulossa! Sitten olisinkin valmis jo jäämään kesäloman viettoon, mutta vielä jaksetaan painaa tämä ja ensi viikko. Sitten alkaa ihana 5 viikon loma.

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *