Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Tälle Uusi Kotimme Näyttää

Kaupallinen yhteistyö: Suomikaluste

Vihdoin ja viimein sain kodin siihen kuntoon, että pystyn teille sitä esittelemään. Kuten ennen muuttoa jo lupailin, että kun kaikki on uudessa kodissa valmista (kaikki tavarat ovat siis löytäneet oikean paikkansa), niin teen teille siitä postauksen.

Tässä postauksessa on siis vähän tekstiä, mutta sitä enemmän kuvia. Esittelen teille nyt olohuoneen ja keittiön. Jossain vaiheessa esittelen erillisessä postauksessa makuuhuoneen, eteisen ja kylppärin. 🙂

Aika pienillä hankinnoilla päästiin eli melkein kaikki tavarat oli jo entuudestaan meillä hankittuna. Poikkeuksena sohva ja keittiön pöytä, jota metsästin hullun lailla. Mulla oli tarkka visio mitä hain. Sen piti olla puuta, joka sopii lankkulattiaan, mutta siinä piti olla mustat jalat. Sen piti olla myös kooltaan sellainen, joka sopii meidän keittiöön.

Etsintöjen jälkeen löysin Suomikalusteen, josta pöydän hankin. Se oli juuri eikä melkein sellainen mitä olin etsinyt. Hyvänä plussana oli, että pöytä on täysin kotimainen tuote ja se toimitettiin meille oven eteen Kiitolinjalla. 🙂 Jos haluatte suosia suomalaista, niin suosittelen kyllä Suomikalustetta. Pääsette tutustumaan heidän verkkokauppaan tästä.

Tämän puolen keittiön taso on Durat-nimistä materiaalia. ”Suomalainen Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali.”

Tämän puolen taso on kiveä, jonka alla on valot. Pimeällä taso siis hohtaa.

Tämä smegin uuni oli jo asunnossa kun me se ostettiin. Olen ollut tähän supertyytyväinen, vaikka en kauhean montaa kertaa sitä ole vielä käyttänyt.

Tässä upouusi pöytämme Suomikalusteesta. Pöytä on nimeltään Solo-ruokapöytä.

Mustan tuolin hankin uutena, koska omistin vain neljä DSW-tuolia. Tuoli on Kartellin.

Uutena hankintana teimme myös Vitra Eames RAR -keinutuolin sekä harmaan sohvan.

Makuuhuoneessa ja olohuoneessa on mittatilaustyönä tehdyt kaapit, jotka toimivat makuuhuoneen ja olohuoneen tilanjakajana. Kaappien välissä on piilosta vedettävä samaa puuta oleva liukuovi. Nämä kaapit olivat jo asunnossa, kun me sen ostimme.

Kaupallinen yhteistyö: Suomikaluste

4 kommenttia

 1. Eve / Queen Of Everything kirjoitti:

  Siis wau! Aivan ihanalle näyttää. Tosi tyylikäs kokonaisuus ja makeen näköistä kyllä kaikkialla. Tykkään!

 2. Hanna kirjoitti:

  Vitsi et on kivan näköistä! 🙂 hei ja saako kysyä mistä tuo sohva löyty? Meillä sohvan metsästys meneillään, ja tuota tyyliä etsitään. Viime viikonlopun kierrokset huonekaluliikkeissä ei ainakaan vielä tuottanut tulosta…

  • johannavaris kirjoitti:

   Kiitos. 🙂 Sohva taisi olla Finnsohvasta. 🙂 Kannattaa paikan päällä käydä katsomassa. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *