Hae
Johanna Tolppola

Pahin Raskausmielitekoni

Lupasinkin edellisessä kirjoituksessani kertoa mikä on mun ensimmäinen ruokahimoni. Tätä siis mulla tekee aivan koko ajan mieli ja voisin syödä tätä aamupalaksi, lounaaksi, jne eli vaikka jokaisella aterialla. Viime viikolla taisin käydä syömässä tätä neljä kertaa.

Noniin eli ruoka jota en voi olla ajattelematta on siis kanaa ja riisiä pippurikastikkeessa. 😀 😀 Kastikkeen tulisi olla ohutta ja tulista. Olen käynyt nyt aika monessa ravintolassa tätä testaamassa. 😀

Tämä ruoka ei tee mulle epämiellyttävää ähkyä vaan täyttää juuri sopivasti ja jättää hyvän maun suuhun ruuan jälkeen.

Löysin tämän mielitekoni ihan sattumalta kun herra x vei muutamia viikkoja takaperin mut syömään ja itse ehdotti, että pitäiskö mun ottaa ruualle joku kastike ja sitten päädyin tähän. Siitä tämä kierre sitten alkoi.

Onko muilla ollu jotain todella kovia mielitekoja raskauden aikana? Hauska nähdä kauankohan tämä jatkuu ja varmaan raskauden jälkeen ei sitten tee enää ikinä mieli kanaa ja riisiä pippurikastikkeessa.

 

 

7 kommenttia

 1. ninnuli kirjoitti:

  Oi kyllä! kaikki tulinen! ja sen vastapainoksi kaikki rapeat hedelmät tai vihannekset, mitkä oikein rouskahtavat suussa 🙂 rv 22

 2. q kirjoitti:

  hölmö kysymys, mutta miten tuollaista keltaisen sävyistä riisiä saa?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Ilmeisesti sekoittamalla kurkumaa tai currya riisiin. 🙂

 3. miltsu kirjoitti:

  mulla ollu järjetön himo appelsiineihin 😀 tai oli 7 kuukautta kunnes söin yhden kuivahtaneen pahanmakuisen ja siihen se loppui. nyt tekee mieli vaan kaikkea raikasta,kylmää ja kevyttä, ei juurikaan oikeeta ruokaa joten puurot,myslit ja smoothiet on käytössä monta kertaa päivässä. hassua tää raskaus-aika 🙂

  • johannavaris kirjoitti:

   Haha, voi ei. No siihen loppui se himo sitten. 🙂 Joo tekispä munkin mieli jotain kevyttä. 😀

 4. Salla kirjoitti:

  Mun teki alkuraskaudessa mieli vihreitä Granny Smith-omenoita.. nyt myöhemmin keskiraskaudessa ei erityisiä himoja ole, mutta kaikki raikkaat maut-marjat, hedelmät- maistuvat hyvin!
  Onko sua ällöttänyt joku tietty maku/haju/ruoka?

  • johannavaris kirjoitti:

   Moikka! Siis muakin on tehnyt mieli vähän omenoita, niitä kirpeitä. 😀 Ja smoothienta syön aamupalaksi. Sitä tekee mieli myös. Ei nyt tuu mieleen jotain tiettyä hajua tai ruokaa, mutta yleisesti vahvat haut ällöttää. 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *