Hae
Johanna Tolppola

Hemmottelua ja Kummitushommia

Viime viikonloppu starttasi hyvin, kun pääsin Sulon uuden toimitilan Sulo Wellnesiin hierottavaksi. Mua on sattunut niskaan monta viikkoa ja oon aivan jumissa. Pääsin hemmoteltavaksi noin tunniksi ja kyllä alkoi veri taas kiertämään. Kannattaa käydä testaamassa myös tämä Sulon uusi toimipiste. Se sijaitsee Krunikassa ihan siinä tuomiokirkon takana. Sijainti on kyllä todella hyvä. Sulo wellness on keskittynyt ihonhoitoon ja hemmotteluun.

Hieronnan jälkeen menin ystäväni neiti H:n luokse kyläilemään ja siellä oli myös neiti A Joensuusta käymässä. Oli kiva viettää aikaa ystävien kesken. <3

Lauantaina oli ristiäiset. Musta tuli ihanan pienen Teemu-pojan kummi. Ristiäiset olivat todella kauniit ja joutui kyllä hammasta puremaan ettei itku päässyt. Herra x oli mukana ja siellä meillä vierähtikin muutama tunti. Päivällä menimme syömään herra X:n äidin luokse ja illalla käytiin vielä Hernesaaren rannassa ystävien kanssa. Eli todella sosiaalinen päivä!

Sunnuntaina mulla oli ihan älyttömän huono olo, mutta onneksi olin sopinut treffit mun ystävän neiti C:n kanssa josta tulee myös äiti noin 3 kk ennen mua. Ilman tätä olisin maannut kotona koko päivän. Kävimme C:n kanssa Allas seapoolilla syömässä ja keskustassa vielä kahvilla. Oli ihana vaihtaa mammakuulumisia ja saada hieman vertaistukea asioihin. 🙂

Tämä viikko on sitten lähtenyt käyntiin taas astetta huonommin. Olo on taas pahentunut. Luulin, että olisin päässyt jo voiton puolelle olojen suhteen, mutta näköjään olin väärässä. Positiivisin mielin kumminkin eteenpäin pyritään painamaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *