Hae
Johanna Tolppola

Mikä H******n Hehkuminen

Tunnen itseni petetyksi. Miksi ihmeessä mulle on valehdeltu kaikki nämä vuodet!

Koko ikäni olen kuullut miten raskaana olevat ”hehkuu”. Tämä hehkuminen pitäisi tulla siinä ensimmäisen kolmanneksen lopussa / toisen kolmanneksen alussa.

Mitenkäs tämä ihana ”hehkuminen” meni omalla kohdalla. Tässä väitteet versus todellisuus.

1. Hehkun ansiosta iho  on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan

VÄÄRIN! Ihoni on huonoimmassa kunnossa, kuin koskaan aikaisemmin! Tästä kertoo hyvin esim. se, että menin ripsihuoltoon Suloon ja kosmetologi sanoi ettei halua tehdä ripsihuoltoa ennen kuin tehdään jotain mun iholle. Ripset ei kuulema pelasta mitään. 😀 Sanoin vaan, että tee mitä katsot parhaaksi. Ripsihuollon alku menikin siis pikakasvojenhoitoon, koska iho oli niin kammottavassa kunnossa. Mutta mikä ihaninta sain kasvohoidon ja ripsihuollon samalla kertaa! <3

2. Hiukset tuuhentuvat

Joo ei. Hiuksia lähtee niin paljon, että jos alkaisin keräämään niitä, niin voisin lyödä rahoiksi ja myydä jollekin lyhyt tukkaselle kohta pidennykset. 😀

3. Onnellisuus vain huokuu

Tätäkin mä vielä odottelen.

A) ensinnäkin mulla on edelleen darranen olo 247 ja halailen vessanpönttöä vähintään muutaman kerran päivässä.

B) Kroppa leviää joka ikiseen ilmansuuntaan, jonka takia se ei tunnu omalta.

C) Huonon olon takia en ole päässyt harrastamaan liikuntaa, joka on mulle se henkireikä.

D) Väsyttää ihan koko ajan.

Tästä voi päätellä miten mainionsuperihanahyperihqufantsu-fiilis mulla on.

4. Raskaus tuo itsevarmuutta

Hetkinen, hetkinen, ei mulla ainkaan näin ole. Nyt olen siinä ”mahtavassa” kohtaa raskautta, että se todellakin jo näkyy, mutta kumpu ei ole niin pinkeä, että näyttäisin olevani raskaana. Eli käytännössä näytän vaan henkilöltä, joka on ollut ruoka-ajat kotona ja santsannut ihan kunnolla. Eli siinä pisteessä, kun puolitutut eivät kehtaa kysyä olenko raskaana vai vaan lihonnut. 😀 Mitkään vaatteetkaan ei enää tunnu hyvältä päällä ja silti koen, että on liian aikaista ostaa mitään mammavaatteita.

Eli tähän hehkumishommaan mulla on menny ihan totaalisesti usko. Vaikka kirjoituksen sävy on hieman melankolinen, niin älkää ymmärtäkö väärin. Tottakai olen edelleen onnellinen ja kiitollinen pienestä aarteesta jota kannan, mutta välillä vaan ottaa ”vähän” päähän. 😀

Kuva yhdestä päivästä kun jaksoin meikata ja hymyillä. 😀

 

6 kommenttia

 1. miltsu kirjoitti:

  toivotaan et se siitä helpottaa 🙂 itsellä alko maha kasvaa rv 17 jälkeen aika vauhdilla ja sitten siitä ei enää voinu erehtyä et onko ruokamaha vai vauvamaha 😀 alussa meni iho aika huonoksi,tai siis tuli ehkä kolme finniä leukaan mut nyt ne on poissa ja voisin sanoa et ei oo ollu näin hyvä iho koskaan, hiukse kasvaa vauhdilla ja olo on virkeempi ku raskaana ollessa. niin ne asiat vaihtelee 🙂

 2. taika kirjoitti:

  Tuttuja ajatuksia! Mulla oli kans odotusaikana iho täys paisefinnejä. Niitä tuli aivan outoihin paikkoihin. Vasta raskauden loppuvaihees finnit hävis.

  Hiukset rupes paksuuntuu vast loppuvaihees.

  Olo oli läski, väsynyt, krapulainen x) et se siitä hehkusta…

 3. Elisa kirjoitti:

  Älä vielä heitä kirvestä kaivoon. Itselläni virkeämpi vaihe ja parempi olo alkoivat vasta joskus rv 16-20. Mutta eipä sitäkään iloa kauaa kestänyt kun olo alkoi olla niin kömpelö ettei yhtään tuntenut oloaan omaksi itsekseen.

 4. Lara kirjoitti:

  Täällä sama, on meinaan hehku kaukana. 😀 Mun vyötärö on hävinnyt, naama puskee näppylää, hiukset rasvoittuvat heti, ja väsymys heijastuu itseni/kodin laiminlyöntinä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *