Hae
Johanna Tolppola

Blogin Identiteettikriisi

Nyt kun olen julkisesti kertonut, että olen raskaana, niin pystyn paremmin kertomaan blogissani mitä elämääni oikeasti kuuluu, mitä ajatuksia mulla pyörii mielessä, jne. JohanOnFitness-blogi on alkanut puhtaasti fitness-blogina, mutta aikojen saatossa se on muuttunut enemmän ja enemmän kaikkia mun elämän osa-alueita käsitteleväksi. Silti pääpaino on aina ollut treeneissä ja hyvinvoinnissa.

Nyt kun odotan vauvaa, niin blogin sisältö tulee varmasti painottumaan raskauteen, äidiksi tulemiseen, perheeseen sekä muihin tällä hetkellä mun elämässä ajankohtaisiin asioihin. Toki heti kun pääsen taas urheilemaan, niin tulen tuttuun tapaan jakamaan kirjoituksia treeneistänikin.

Kun ajattelen sitä, miten paljon blogin sisältö tulee nyt muuttumaan, niin tottakai siinä iskee pieni identiteettikriisi mulle ja tälle blogille. Tuleeko minusta nyt mammabloggaaja, miten käy vakkarilukijoiden kun sisältö muuttuu niin paljon, mikä on edes blogin tulevaisuus, jne.

Itse yritän nyt ajatella, että tämä blogi käsittelee kumminkin mun elämää vaikkakin nimi on ollut aina JohanOnFitness. Se käsittelee aina mun elämän ajankohtaisia asioita ja nyt tällä hetkellä mun elämässä tapahtuu mielettömän isoja muutoksia, jotka pelottaa ja jännittää, mutta ovat kumminkin ihania asioita. Nyt sitten tulen jakamaan täällä näitä fiiliksiä.

Itse toivon, että vaikka blogin sisältö nyt hieman muuttuu, niin myös vakkarilukijat haluaisivat olla tässä mun uudessä elämänvaiheessa mukana. <3

 

 

2 kommenttia

 1. Jaaana kirjoitti:

  Olen ollut vakkarilukija niin pitkään kuin muistan ja mukana jatkan, ehdottomasti, vaikka eri elämäntilanteissa olemmekin 🙂 ..ja vaikka blogisi keskittyisi (ymmärrettävästi) enenevissä määrin myös niihin mammajuttuihin 😉 <3

  Kaikkea hyvää sinulle, puolisollesi ja tulevalle pirpanalle! 🙂 <3

 2. Outi Karita kirjoitti:

  Kirjoitan onnittelut vasta tähän postauksen, siispä onnea ❤
  Olisi tehnyt mieli jo viime postauksen heti kommentoida, mutta koska pidin vielä omaa vauvauutistani salassa niin en oikein osannut. Bloggaaminenkin ollut tosiaan täälläkin vaikeampaa kun on niin ison asian elämästään pitänyt salassa, nyt helpottaa bloggaajana ainakin itseä kun asian toi julki.
  Bloggaillaan nyt sitten kummatkin vauvauutisia, taidetaan olla vielä melko samoilla viikoillakin ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *