Hae
Johanna Tolppola

Radio Silence Is Over

Noniin! Vihdoin ja viimein muutto on tehty ja vanhan asunnon avaimet luovutettu. Muuttopäivänä säästyin kantamiselta, koska herra x ystävänsä kanssa hoiti hänen sekä minun muuttoni. Oli aikamoinen helpotus!

Minä olin uudella asunnolla purkamassa tavaroita äitini kanssa ja saatiin yhden päivän aikana kaikki tavarat oikeisiin paikkoihin. Iskä riensi tyttärensä avuksi muutama päivä muuton jälkeen ja asensi kaikki valaisimet paikoilleen ja otti kaikki mun sorttiasemalle menevät tavarat kyytiin ja vei ne kaatopaikalle. Kiitos vaan äidille ja iskälle avusta! <3

Nyt sitten olen saanut noin viikon aikaa totutella uuteen asuntoon ja asumiseen herra x:n kanssa.  Myönnettäköön ettei yhteisymmärrys ihan kaikissa asioissa ole vielä saavuttanut täydellistä tasapainoaan, mutta uskon että löydämme sen ajan ja hieman pidemmän pinnan kanssa. 😀

Teen teille myös kunnon esittelyt huoneista/sisustuksesta kun saan huoneet kuvattua. Asuntoon olen todella tyytyväinen ja on taas ihana herätä ikiomasta kodista.

Oma vointi ei ole vieläkään ollut normaali ja ”pääsin” käymään ihan tiputuksessakin tässä välissä. Olon suhteen mennään ihan pv kerrallaan.

Nyt kun muutto on takana niin saan teillekin kuulumisiani kerrottua useammin. <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *