Hae
Johanna Tolppola

Kuulumisia ja Tarjouksia

Pahoittelen blogihiljaisuutta taas kerran. Oon ollut kipeenä sen verran paljon nyt etten ole saanut energiaa blogin kirjoittamiseen.  Tämä varmasti muuttuu pian kun pääsen parempaan kuntoon. 🙂

Muutto lähestyy ja vihdoin ja viimein se on jo ensi viikolla! Pitäisi vaan saada energiat muuttoon, mutta kyllä tämä tästä. Treenaamaan en ole päässy viikko kausiin, mutta sali ei häviä minnekkään vaan siellä se minua odottaa kun voin taas paremmin.

Mulla on myös huippuetuja teille lukijoille! Mun hiukset ja kynnet laitetaan aina kuntoon Detailed Beayty Salongissa, joka on Mannerheimintiellä ihan Kisahallin vieressä.

Siellä on nyt kampanja, että jos varaat Maaritille ajan esim. kynsiin, hiuksiin tai meikkiin, niin uutena asiakkaana saat -15% alennuksen. Maarit on ammatiltaan parturi-kampaaja ja maskeeraaja ja kouluttautuu tällä hetkellä manikyyrin ja geelirakennekynsien saralla. Hän tekee myös tyylimuutoksia, meikkikoulutuksia, pidennyksiä, jne.

Jos haluat hemmottelua, niin kannattaa varata aika Jonnalle, koska häneltä saa päähieronnan 15 min toisen kauneuskäsittelyn yhteydessä yhteensä 10 e (norm. 15 e).

Toisena tarjouksena Jonnalle aikaa varattaessa on Hoitopaketti: sis. pääpohjan kuorinnan, pesun, hieronnan ja hiusten kuivauksen Alk. 25 e (norm. alk. 30 e). Jonna on myös kampaaja/parturi ja on erikoistunut pääpohjan- ja hiusongelmiin.

Viimeisenä kesäkamppiksena on Pedikyyri geelilakkauksella ja manikyyri geelilakkauksella pakettihintaan 90 e (norm. 103 e) kun varaat ajan Hien Huynhille. Hän on ollut töissä Detailed Beauty Salongissa jo kolme vuotta ja onkin juuri erikoistunut geelilakkauksiin, pedi- ja manikyyreihin sekä kulmien- ja ripsien kestovärjäykseen.

Tästä pääsette varaamaan ajan heille.  Suosittelen lämpimästi!

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *