Hae
Johanna Tolppola

Kun On Liian Monta Rautaa Tulessa

Kirjoitustahti on hetkellisesti hidastunut, koska nyt vaan elämässä on niin paljon kaikkea. Oon aina ollut sellainen ihminen, että lähden moniin projekteihin samaan aikaan mukaan ja yhtä-äkkiä sitä huomaakin, että on itseasiassa koko ajan jotain tekemistä.

Mulla tällä hetkellä on nyt todella monta asiaa työn alla ja henkilökohtaisessakin elämässä kaikkea uutta kuten muutto, joka lähestyy päivä päivältä. Tuntuu että sitten kun olisi aikaa kirjoittaa blogiin, niin on vaan niin väsynyt ettei saa ajatuksia kasaan.

Lupaan, että tämä on vain väliakaista, koska muuton jälkeen saan yhden ison stressitekijän pois alta. Muuttoon on aikaa vielä n. kolme viikkoa. Pakkaamista en ole aloittanut, mutta olen sentään hieman jo konmarittanut. Eli vaatteita ja kenkiä on laitettu kierrätykseen ja osa roskiin. Saatiin herra x:n kanssa ostettua uusi sohvakin, joka toimitetaan meidän uuteen kotiin muuttoviikolla. Siitä kodista tulee niin ihana! En malttaisi odottaa, että pääsen sinne.

Parin viikon treenitauko on nyt takana ja ajattelin nyt tulevana viikkona uskaltautua kokeilemaan taas kevyitä lenkkejä ja salitreenailua. Katsotaan minkälainen olo tulee. 🙂

Pääsin muuten vähän aikaa sitten taas Detailed Beauty Salonkiin kaunistautumaan. Laitettiin taas hiukset ja kynnet kuntoon. Jos etsitte väriexperttiä niin kannattaa varata aika täältä. Heidän IG-tilillä on paljon esimerkkejä värjäyksistä, joten kannattaa käydä tutustumassa. @detailedbeautysalon <3

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *