Hae
Johanna Tolppola

Totaalinen Fail!

Pitkästä aikaa sattui kuuluisa ”Johanna hetki”. Oon viimeaikoina ollut tosi kipeä ja en ole kyennyt mihinkään ylimääräiseen. Eilen sattui kumminkin pieni virtapiikki ja päätin olla hyvä vaimoehdokas. No mun vakkarilukijat tietää, etten mikään Gordon Ramsay ole, mutta tästä huolimatta halusin tehdä itselleni ja herra x:lle ruokaa.

Päätin hypätä ehkä vähän liian korkealla, nimittäin ajattelin tehdä lihapullia, perunaa ja kastiketta! Teistä se ei kuulosta varmaan kauhean suurelta asialta, mutta siis kastikkeita en tee ikinä, koska en vain osaa. Ja toisaalta jos jossain reseptissä on kermaa tai sipulia, niin se on jo mulle master cheffausta.

No halusin yrittää kokata ihan ”oikeaa ruokaa” ja olla kerrankin normaali tyttöystävä, joka tekee tällaisia asioita.

Perunoiden keittäminen oli helppo juttu, joten siinä ei mitään. Lihapullien teko oli sinänsä helppo juttu, mutta ajattelin kokeilla vähän jotain uutta ja lisäsin hieman maustepippuria ja pippuriseosta jauhelihan joukkoon. VIRHE! Mun kokin käsi ei ole vielä ihan iskussa, joten tuloksena oli ”pikkasen” reippaasti niitä mausteita.

En antanut tämän häiritä ja laitoin lihapullat uuniin.

Sitten eikun vaan kastikkeen pariin. Äidille olin soittanut hieman vinkkiä ja alku näyttikin tosi lupaavalle siihen asti kun mun kokin käsi teki taas samat. Reilusti maustetta; mustapippuria. Jälkikäteen äiti kysyi, että miksi edes laitoin tätä, se ei ollut ohjeissa. Vastaus on: en tiedä.

Söin oman annokseni nälkääni jo ennen kuin herra x oli päässyt edes töistä. Kestän todella hyvin tulista ruokaa, mutta kyllä jo ensimmäisestä haarukallisesta asti hiki virtasi selkäpiitä pitkin. Annoksen kanssa meni sellainen litra vettä. Herra x ei kestä tulista ruokaa ollenkaan, ei siis ollenkaan. Tiesin olevani  totaalisen epäonnistunut hyvä vaimoehdokas -projektissa. Viime hätään yritin laimentaa kastiketta vedellä, kermalla, makeutusjauheella, you name it.

Herra x tuli kotiin ja kun hänen ruoka-aikansa koitti, niin jonkin aikaa kerkesin kuuntelemaan hapen haukkomista, kunnes sain palautteen, ettei hän yksinkertaisesti voi syödä annosta, koska se on liian tulinen.

Hirveä vaiva ja totaalinen Fail! Päätin, että ehkä ensi kerralla tilaan ne ruuat vaan sielä Woltista kuten normaalisti. 😀

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *