Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Kuolleen Ihon Tehopoistaja

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

Pidän huolta ihostani ja koen, että tällä hetkellä ihoni on paremmassa kunnossa kuin pitkään aikaan. Tästä huolimatta mun iho menee aika nopeasti karhean tuntuiseksi ja tunnen, että kasvoilla on ns. ”ylimäräistä”. Ihohuokoset tuntuvat tukkoiselta ja kasvoista puuttuu sellainen kirkkaus ja sileys.

Lähdin testaamaan MayBeautyn The Incredible Face Gel -kasvogeeliä. Olen aina innokas testaamaan kaikkea uutta, joten oli kiva päästä kokeilemaan miten tämä vaikuttaa ihooni.

Tämä Incredible Face Gel -kasvogeeli poistaa kuolleita ihosoluja, puhdistaa ihohuokosia sekä poistaa iholta ylimääräistä rasvaa ja talia. Tuote tekee ihosta pehmeämmän ja puhtaamman ja kirkastaa ihon samantien.

Kasvogeeli oli pakattu ns. annoskokoihin eli yksi rasia on yksi annos. Kasvogeeli oli heleän vaaleanpunaista ja neutraalin tuoksuista. Se tuntui kädessä ihan normaalilta geeliltä.

Hieroin kasvogeeliä vain kasvoihini ja muutamassa sekunnissa kuollut iho rupesi irtoilemaan. Hieroin kasvoja niin pitkään, että tunsin ettei kuollutta ihoa enää irtoa. Kasvoni oli täynnä kuollutta ihoa ja olin ihan ihmeissäni, että miten voikaan näin paljon sitä irrota, vaikka pidän hyvää huolta ihostani. Kasvogeeli tuntui iholla hyvin neutraalilta, eikä se ärsyttänyt mun ihoa laisinkaan vaikka koen, että mulla on aika herkkä iho.

Kasvogeelin levitys.

Kuollutta ihoa.

Käsissä kuollutta ihoa, joka irtosi kasvoista.

Lopuksi pesin kasvoni pelkällä vedellä ja kasvot tuntui heti pehmeältä ja näytti todella kirkkaalta. Ihon karheus ja kohonneet ihohuokoset oli poissa. Aikaa koko hommaan meni reilu viisi minuuttia, eli hoito oli nopea ja helppo toteuttaa. Käytännössä ei tarvinnut muuta kuin leivttää geeli meikittömälle puhtaalle ja kuivalle iholle, hieroa geeliä kasvoissa niin pitkään kun iho oli kuorittu kokonaan ja lopuksi huuhdella lämpimällä vedellä. Viimeistelyn olisi voinut tehdä esim. kasvovedellä ja/tai voiteella.

Kasvot ennen hoitoa.

Kasvot hoidon jälkeen.

Suosittelen kyllä testaamaan tuotetta! Itse olin ainakin tyytyväinen. Tämä oli nopea ja helppo tapa tehdä pikatehohoito kasvoihin, jolla sai ihosta heti kirkkaamman ja sileämmän. Sopii omalla kohdalla hyvin esim. sunnuntaiseen kaunistautumisrutiiniin. 😉

Jos olet kiinnostunut tuotteesta, niin nyt saat siitä -30% alennusta käyttämällä koodia jofgel. Klikkaa tästä ja pääset hyödyntämään tarjouksen.

 

Kaupallinen yhteistyö: Maybeauty

2 kommenttia

  1. Suvi kirjoitti:

    Hui! Irtosipa paljon likaa 😮 Pakko laittaa testiin! Onko kellä pidemmältä ajalta kokemusta tuotteesta? Ja nimenomaan kuivalle iholleko levitetään?

  2. Reetta kirjoitti:

    Kuivalle iholle joo ja siis tosi hyviä tuloksia olen itse saanut esim kun olen saunan jälkeen kuorinut ihon. Sillon irtoaa tavaraa eniten! Mulla oisko ollut käytössä tää 4kk ja oon tykännyt tosi paljon. Iho on paljon sileempi ja epäpuhtaudet on oikeesti vähentyneet, toimii siis! 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *