Hae
Johanna Tolppola

Ensimmäinen Viikko Dieetin Jälkeen

Nyt sitten dieetti on ohi ja voin ottaa hieman rennommin. Yritän tietenkin noudattaa mahdollisimman paljon ruokavaliota, joka oli dieetilläkin, mutta otan vain hieman rennommalla otteella.

Tällä viikolla kävin pari kertaa lenkillä ja kolme kertaa salilla. Vielä ei voimat ollut normaalit, että olisin päässyt vetämään kolmea lenkkiä ja neljää salia viikon aikana. Paikat kyllä on tullut treeneistä kipeäksi vaikka aika kevyttä jumppaa on vielä ollut. Tein viikonloppuna esim. penkkiä varmaan vuoteen. Oli aika siistiä vaikka lasten painoilla teinkin. 😀

Ruokien suhteen arki on mennyt oikeastaan melkein ohjeiden mukaan, muutamaa poikekusta lukuun ottamatta. Viikonloppuna otin rennommin ja meninkin mm. mun lemppari ravintolaan syömään. Oon nauttinut kyllä tästä vapaudesta muutenkin. Kävin lauantaina lounaalla ystävän kanssa ja ihana oli ottaa salaattiin mitä halusi ja jopa salaattikastiketta. Tämän hetken täydellinen salaatti sisältää nimittäin yrttikanaa, kuivattua papaijaa, fetaa, kurkkua, tomaattia sekä höyrytettyä paprikaa. Nam!

Koko viikon olen mielenkiinnolla seurannut painoa ja katsonut rupeaako se heti nousemaan. Todella positiivista on ollut, että vaaka ei ole heilahtanut mihinkään suuntaan.

Hyvällä ja rennolla fiiliksellä mennään ensi viikkoon. 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *