Hae
Johanna Tolppola

Mikä Avuksi Väsymykseen

Nyt kun aurinko paistaa ja päivät ovat vihdoin pidentyneet, niin luulisi, että energiaakin rupeaisi olemaan enemmän. Mutta ei. Jostain syystä oon ihan koko ajan superväsynyt.

Oon pari viikkoa mennyt ihan viimeistään klo 22 nukkumaan, jopa viikonloppuisinkin. Arkena useamman kerran klo 21 ja kerran klo 20! Arkisin herään siinä vähän jälkeen kuusi ja viikonloppuisin kahdeksan maissa.  Silti olen aamuisin todella väsynyt ja väsymys kestää koko päivän. Päiväuniakin olen joutunut nukkumaan.

Tuntuu, että puhti on vain poissa. No kai se on tätä kevätväsymystä, mutta odotan kovasti, että menisi ohi ja olisin taas oma energinen itseni.

Toisaalta unihan tekee hyvää. Se palauttaa treeneistä, lievittää stressiä sekä ylläpitää aineenvaihduntaa. Sen pitäisi myös palauttaa henkistä voimaa ja vireyttä, mutta vireystila on mulla kyllä nyt aika huono. 😀 Kaikki pitää vaan oppia ottamaan positiivisesti ja tällä  hetkellä selvästi nyt jostain syystä tarvitsen lepoa, joten pakko se on vaan hyväksyä.

Vinkkejä energisempään arkeen otetaan kyllä mielellää vastaan! Vitamiineja syön säännöllisesti, juon vettä 3-4 l päivässä ja harrastan liikuntaa, joten ainakaan noiden puutteesta ei väsymys johdu.

Onneksi myös omat lepohetket voi käyttää hyödyksi ja eilen vietin lepohetkeni Sulossa ripsihuollossa. On muuten katse taas mintissä! Kiitos vaan Sulolle!! <3

 

 

 

Yksi kommentti

  1. Sarkku kirjoitti:

    Oletkohan raskaana 😉 ?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *