Hae
Johanna Tolppola

Nyt Se On Virallista

Mulla alkoi torstaina mun neljän päivän miniloma. Olen ripotellut talvilomapäiviäni sinne tänne, jotta saan pidettyä pidennettyjä viikonloppuja tässä keväällä.

Torstaina mentiin herra x:n kanssa virallistamaan meidän oman asunnon osto eli mentiin allekirjoittamaan kauppakirjat. Saatiin jo omat avaimetkin uuteen asuntoon, mutta muutto on vasta huhtikuun lopussa. Kun allekirjoitimme paperit, niin edelliset omistajat lupasivat meille ohjeistuksen heidän erikoisratkaisuistaan. Niitä nimittäin siellä asunnossa on. Mm. kylppäri on marmoria, eteisen valot on upotettu kattoon, keittiön tason alla on lamput jotka valaisee koko keittiön tason, kylppärissä on myös durat taso, jne.

Fiilis on edelleen epätodellinen. En voi uskoa, että se asunto on nyt meidän iki oma. Jännittää kyllä kaikki, mutta edelleen hyvällä tavalla. Onhan se jännää muuttaa henkilön kanssa yhteen vielä omaan asuntoon, vaikka ei olla päivääkään asuttu yhdessä. 😀

En malttaisi odottaa, että päästäisiin jo sinne asumaan. Oon nyt yrittänyt myydä omia ja herra x:n tavaroita ympäriinsä. Onneksi jotain on sentään mennytkin ja onhan tässä nyt aikaa sada loputkin myytyä. 🙂

Pientä vääntöä meillä on tullut sisutusratkaisuista. Esim. herra x olisi nimittäin halunnut kuljettaa omasta kotoaan mm. Arnoldin julisteen, joka oli mulle ehdoton ei. 😀 Enhän mäkään tuo mun kotoa vaaleanpunaisia julisteita sinne, koska se ei sovi meidän yhteiseen kotiin. Onneksi ollaan vielä tässä vaiheessa päästy kompromisseihin. 😀

 

 

 

2 kommenttia

  1. Ninna kirjoitti:

    Noh Mutta Vähänkö Ihanaa Yhteistä Elämää Teille Ja Kaikkea Hyvää. Kyllä Ne Sistusratkaisut Jäävät Usein Lopulta Aina Naiselle, Älä Huoli.

  2. Anna kirjoitti:

    Onnea uuteen kotiin ja toivottavasti kaikki menee hyvin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *