Hae
Johanna Tolppola

Sisustusvinkkejä

Nyt kun pääsemme muuttamaan uuteen kotiin, niin olen hulluna selaillut kaikkia ihania sisustustilejä Instagramissa. Olisiko teillä antaa mulle vinkkejä esim. verkkokaupoista joita voisin selailla ja hakea hieman inspiraatiota tai jopa löytääkin joitain ihania asioita?

Tyylillisesti pidän todella paljon skandinaavisesta sisutustyylistä eli selkeistä linjoista ja gaarfisista kuvioista. Onneksi näin, koska sellainen tyyli sopii yleensä myös miehille, niin eipähän tule tappelu sisustuksesta. 😀

Pidän kasveista (vaikka tapankin kaikki alta aikayksikön) ja yksinkertaisista tauluista. Värimaailma saisi olla valkoista, mustaa, harmaata, vaaleaa puuta ja joitain väripilkkuja ettei mene liian kliiniseksi.

Uusi asunto on täynnä ihania pieniä yksityiskohtia joten skandinaavinen sisustustyyli sopii sinne todella hyvin. Siellä on mm. mittatilaustyönä tehdyt kaapit vaalesta puusta olohuoneessa ja makuuhuoneessa sekä ruokailutilassa on valkoista tiiltä koko seinä.

Tässä kuvaesimerkkejä.

Kuva: IG: @sisustusinspiraatio

Kuva: IG: @sisustusinspiraatio

 

Kuva: IG: @sisustusinspiraatio

Kuva: Cultfurniture

Sisustuksesta päästään hyvin myös kaunistautumiseen. Pääsin nimittäin viime viikolla taas Detailed Beauty Salonkiin kynsihuoltoon. Tällä kertaa tämä selkeä ja graafinen sisutusihanne näkyi myös kynsissä. Halusin haalean vaaleanpunaista, mustia timantteja ja kynsilävistyksen. Näistä tuli taas täydelliset! <3 Käykäähän varaamassa aika täältä. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *