Hae
Johanna Tolppola

Missä Olen Matkustellut Ja Ehdoton Suosikki Kohde

Rakastan matkustelua koko sydämmestäni. Se avartaa mieltä ja antaa sellaisia kokemuksia mitä rahalla ei voi ostaa. Olen aikuisiällä päässyt matkustelemaan joka vuosi. Joskus useamman kerran vuodessa ja joskus vähän harvemmin. Isäni on matkustellut todella paljon ja mun unelmana on, että mäkin pääsen mun elämässä matkustelemaan samalla tavalla.

Olen käynyt todella monta kertaa samoissa paikoissa, joka ei tietenkään ole kaikkein fiksuin ratkaisu, jos haluaa niitä kokemuksia hakea eri puolilta maailmaa.

Olen käynyt mm.

 • Tukholma. Tukholmassa kymmeniä kertoja.
 • Solna
 • Tallinna.  Tallinnassa kymmeniä kertoja.
 • Parnu
 • Saarenmaa
 • Teneriffa
 • Lanzarote
 • Rhodos
 • Kreeta/Chania
 • Bulgarian Sunny beachilla pari kertaa. Tämä oli mun ihka ensimmäien matka ilman vanhempia 18-vuotiaana. Olin siellä kaksi viikkoa ja 4 viikkoa Suomessa ja sitten takaisin viikoksi. 😀
 • Riika
 • Budabest
 • Alanya. Täällä olen tainut käydä kolme kertaa. Viimeisellä kerralla vuokrasin asunnon ja asuin kuukauden täällä.
 • Tunisia: Sousse + Tunis (samalla kertaa molemmat)
 • Lissabon
 • Barcelona. Täällä olen käynyt kolme kertaa.
 • Mallorca
 • Alicante
 • Jandia
 • Madrid
 • Gran Canaria, Puerto Rico
 • Amsterdam. Täällä olen käynyt kaksi kertaa.
 • Thaimaa, Phuket

Eli selvästi Espanja on vienyt mun sydämmen. 😀 Listalla ei mitään kauhean eksoottisia paikkoja ole, mutta toivottavasti se puoli sitten vahvistuu iän myötä. Seuraavat viikonloppukohteet mihin voisin matkustaa voisivat olla: Berliini, Kööppenhamina ja Praha.

Näistä mun kohteista ehdoton suosikki on vaan se Barcelona. Rakastan sitä kaupunkia. Siellä on kulttuuria, hyvät shoppailumahdollisuudet, helppo liikkua, ranta- ja kaupunkiloma yhdessä. Tulen varmasti menemään sinne vielä uudestaan.

Jandia.

Alicante.

Barcelona.

Puerto Rico.

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *