Hae
Johanna Tolppola

Poikaystävänä Kehonrakentaja

Olen nyt saanut noin puoli vuotta kerätä kokemusta, että minkäslaista tämä seurustelu kehonrakentajan kanssa oikein on. Myönnän, että mulla oli hieman ennakkoluuloja heti alussa kun tavattiin. Mutta tunne oli varmasti molemminpuolinen, koska kyllähän mustakin saa väännettyä vaikka mitä stereotypioita ja ennakoluuloja. Oonhan mäkin kumminkin ex-bikinifitnesskisaaja ja bloggari. 😀

Joissain ennakkoluuloissa olen kyllä ollut oikeassa. Esim. hauiksen näyttäminen joka ikisessä kohdassa, missä edes vähän peilikuva heijastuu. 😀 Onneksi suurimmissa asioissa olin kumminkin väärässä.

Tässä hieman listaa mitä olen oppinut:

1.Ruoka-ajat

Auta armias, jos ruoka-aika venähtää, niin maailmanloppu on lähellä. Muuten lempeän miehen alta paljastuu x paikkaan ammuttu karhu! Onneksi tilanne on ohi heti kun verensokeri on taas ylhäällä. Täytyy siis aina pitää huoli, että ruokaa on saatavilla. Hänhän syö 6 kertaa päivässä, joten näitä ”vaarahetkiä” on aika paljon. 😀 Ehkäpä rupean kantamaan aina mukana protskupatukkaa, niin voin heti salaman nopeasti ojentaa sen, kun näen hänen kasvoiltaan mikä tilanne on lähellä.

2. Treenit on aina numero yksi

Treeneistä ei luisteta. Käytännössä työt ja treenit ovat tärkeimmät prioriteetit. Ei oikeastaan ole tilannetta minkä takia treeneistä voisi luistaa. Eli koko muu elämä suunnitellaan töiden ja treenien ympärille.

Toiaalta mua tämä ei ole haitannut, koska onhan mulla ihan sama juttu, vaikka en kisoihin olekkaan menossa. Työt ja treenit ovat mullekkin todella tärkeitä. Mulle se ei vaan ole niin big deal, jos joskus pääsen vain 3 kertaa salille viikossa.

3. Pullistelu

Tämä oli mun ennakko-oletus ja tämähän piti sitten paikkaansa. Olen toki lukenut muidenkin bodareiden haastatteluista, että tämä pullistelu on yleistä eli taitaa olla vain ”ammattitauti”.

Eli käytännössä aina vain kun on mahdollista, niin täytyy kuin pakonomaisesti tarkistaa se hauiksen koko. En ihan vielä ole päässyt jyvälle siitä, että tarkistetaanko onko se hauis pienentynyt vai suurentunut sitten edellisen kerran.

Alussa tämä oli vähän kiusallista. Ehkä jopa molemmille. Minä esim. astuin huoneeseen sisään ja toinen ”jäi kiinni” pullistelusta, josta seurasi vain kiusallien hiljaisuus.

4. Apua löytyy

Tämä on ollut todella positiivinen juttu. Jos esim. sängyn alle on tippunut jotain, niin todella helposti herra x vain nostaa sänkyä ilmaan. Ikinä myöskään mun ei tarvitse kantaa mitään. Olen myös saanut ”kyydin” sohvalta jääkaapille, eli elämähän on helpottunut kerta heitolla, kun käytännössä mun ei tarvitse kävellä enää edes sinne jääkaapille.

5. Pullistelukuvat

Tää itseasiassa oli mulle kuin lottovoitto! Näin bloggaajana otan kuvia ja paljon. Eli nyt kun myös minä joudun ottamaan toisesta henkilöstä pullistelukuvia, niin mua ei hävetä yhtään pyytää miljoona kuvaa musta blogia varten. 😀

6. Terveelliset elämäntavat

Alussa oletin, että nyt tämän kanssa ei sitten syödäkkään herkkuja tai käydä viinillä, mutta onneksi olin väärässä. 90% ajasta eletään sitä normaalia elämää, johon kuuluu se säännöllinen päivärytmi ja terveelliset elämäntavat. Silti sitä voi välillä höllätä ja tehdä jotain ihan muuta mitä normaalissa arjessa. Esimerkiksi kun oltiin lomalla Alicantessa, niin kyllä sitä viiniä meni ihan joka päivä. Tasapainona tälle, me käytiin matkalla yhdessä myös treenamassa melkein joka päivä.

Positiivisin yllätys on ollut se, että vaikka kehonrakennus on elämäntapa ja päivittäin tehdään asioita tietyn päämäärän takia, niin silti kehonrakennus ei oikestaan ole vaikuttanut meidän arkeen. Meillä on hyvin samanlainen rytmi ja kummankin intohimo on liikunta. Kumpikaan meistä ei tee tätä yksinomaan ulkonäön takia, vaan sen olon takia joka tästä seuraa.

Kirjoitus kirjoitettu pilke silmäkulmassa!

 

 

Yksi kommentti

  1. Hellevi kirjoitti:

    Illan naurut irtosi 😀 !!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *