Hae
Johanna Tolppola

Mikä Siinä Pyllistelyssä Kiinnostaa

Kevään fitnesskisat lähestyy ja keskustelupalstat täyttyvät ihmettelijöiden kommenteista. Niin fitness- kuin kehonrakennuslajit herättävät paljon puhetta niin puolesta kuin vastaan.

Bikini fitness on lajina hyvinkin mielipiteitä jakava. Varsinkin bikini fitneksen poseeraukset herättävät monessa aikamoisia tunteita. Moni ihmettelee miten kukaan jaksaa dietata monta kuukautta sitä varten, että pääsee lavalle bikinit ja kammotava tekorusketus päällä pyllistelemään.

No kerran tämän urakan läpi vetäneenä voin sanoa, että aika harva kisaaja vetää rankan dieetin pelkästään sen lavalla olon takia.

Ainakin omalla johdalla lavalle nousu oli sellainen loppuhuipennus rankalle dieetille. Itse halusin vetää tämän läpi nähdäkseni, että pystynkö siihen ja onko mitään kehitystä saatu aikaiseksi. Toki nautin kyllä lavalla olosta, pyllistelystä huolimatta! 😀 Toki alussa mietin, että onhan esim. taka-asento lajissani aika härski, mutta loppu vaiheessa en antanut sen enää häiritä.

Minulle koko projektin juju oli itsensä haastaminen ja kehon sekä mielen äärirajoille vieminen. Se tunne, että pystyin siihen oli mulle palkinto. Ja olihan se hienoa tehdä jotain sellaista mihin ei ihan jokainen pysty tai edes halua.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *