Hae
Johanna Tolppola

Viime Vuoden Luetuimmat Postaukset

Nyt halusin jakaa teille, että mitkäs ne asiat oikein on mitä mun blogissa luetaan kaikkein eniten. Tässä on lista top 3 -blogikirjoituksesta viime vuodelta.

Eniten viime vuonna on luettu kirjoitusta, jossa käyn läpi mun parhaimmat olkapäätreeniliikkeet. Tämä on itseasiassa vanha kirjoitus, mutta edelleen viimekin vuonna oli mun luetuimpia postauksia. Ihan mahtavaa, jos tästä on ollut jollekin inspiraatiota omiin treeneihin.

Toiseksi ylti kirjoitus, jossa paljastin mun ja herra A:n eron: Kun me ei olla enää me. Tämä ei sinänsä tullut yllätyksenä, koska ihmiset ovat luonteeltaan vain uteliaita ja jos joku paljastaa jotain dramaattista elämästään, niin tottakai sitä luetaan. Ihmisiä kiinnostaa draama. Tyttö sinä olet vahva -blogissakin tätä asiaa käsiteltiin. 

Kolmantena oli Tavoitteena elämäntapa muutos. Todella positiivista, että tämä ylti top 3 -listaan, koska mun mielestä tässä kirjoituksessa oli tärkeitä havaintoja joita moni voi hyödyntää.

Jos mukaan listaan otetaan tämän vuoden kirjoitukset niin heittämällä johtoon menee mun kirjoitus, joka päätyi ihan Helsingin uutisiin saakka: Viikko ilman kasviksia. 😀

Yritän jatkossa enemmän tuoda mun henkilökohtaista elämääkin teille luettavaksi, koska se lukijoita myös selvästi kiinnostaa näiden vinkkien ohella. 🙂

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *