Hae
Johanna Tolppola

Mitä Olen Oppinut Edellisestä Suhteestani

Olen sellainen ihminen, joka aina haluaa oppia uutta kun vaan tilaisuus tulee. Oppiminen voi olla jotain tietoa, taitoa tai vaikka vaan syvempää ymmärrystä itsestäni. Haluan aina nähdä tilaisuuden kehittymiseen ja yritän kaikista asioista nähdä sen positiivisen puolen.

Koen, että olen esim oppinut todella paljon itsestäni ja siitä mitä haluan tulevaisuudelta mun entisestä suhteesta, jossa olin 15 vuotta.

  • Suhde opetti mm. Sen, että en ole luovuttaja persoona. Vaikeuksista huolimatta yritettiin herra A:n kanssa kerta toisensa jälkeen. Mutta opin myös päästämään irti, kun sen aika tuli.
  • Opin, että mun on puhuttava. Asiat ei selviä olemalla hiljaa.
  • Ymmärsin, että tarvitsen rinnalleni kumppanin, jolla on samanlaiset elämäntavat kuin mulla. Mä en vaan ole ”pizzaperjantai & bisse” ihminen, joka tykkää käydä paljon ulkona, jne. Ymmärsin senkin, että samat käsitteet merkitsevät eri ihmisille eri asioita: paljon on jollekin vähän ja toisin päin.
  • Opin, että myös mun pitää osata näyttää tunteitani enemmän ja pystyä heittäytymään.

Nykyisessä suhteessani jo nyt olen saanut monta tilaisuutta oppia itsestäni uutta ja uuden oppiminen varmasti jatkuu. 🙂 Olen järjestelmällinen ihminen, joka suunnittelee tulevaisuutta. Tiedän mitä haluan, milloin ja miten sen voin saavuttaa, vaikka pyrinkin elämään koko ajan enemmän tässä hetkessä. Parasta arkeahan on se, että vierellä on henkilö jonka kanssa voi elää hetkessä, mutta suunnittella myös sitä tulevaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *