Hae
Johanna Tolppola

Rakkauslomalla

Sunnuntaina yllätin Herra x:n pienellä rakkauslomalla. Loma oli ennakkoystävänpäivälahja / muistaminen siitä, että päivälleen vuosi sitten olimme tavanneet ensimmäisen kerran.

Kyseessä ei ollut mikään virallinen vuosipäivä, koska aloimme ”virallisesti” seurustelemaan vasta viime syksynä. 12.2. oli vain päivä jolloin kohtasimme ensimmäisen kerran.

Menimme yöksi Lilla Robertsiin. Rakastan hotelleita ja olen ”harrastellut” Helsingin hotelleita jonkun verran. Täällä en ollut aikaisemmin yötäni viettänyt. joten kokemus oli uusi myös minulle.

Meillä oli upgreidattu huone, johon kuului megaiso sänky. Huone ei ollut niin iso miltä se oli näyttänyt kuvissa, joka vähän harmitti, mutta muuten huone oli ihana. Sisustus oli jotenkin dramaattinen.

Kun kävimme kaupungilla syömässä, niin huoneeseen oli viety meille lähdevettä ja laitettu sänky valmiiksi ja verhot suljettu. 😀

Oli ihana vaan köllötellä ja katsoa elokuvaa hotellilakanoissa. Mentiin ajoissa nukkumaan ja aamulla päästiin hotelliaamiaiselle.

Tykkään tälläisistä minilomista. Ei sitä tarvitse pitkälle lähteä, että pääsee siitä omasta arjesta edes hetkeksi pois. Päivällä mentiin treenaamaan Mayorsille ja treenikin luisti tajuttoman hyvin verrattuna edelliseen viikkoon. Kunnon yöunet teki siis terää! 🙂

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *