Hae
Johanna Tolppola

Dieettiviikko 6

Aika menee niin nopeasti! Huhhuh! Nyt on dieettiä takana jo kuusi viikkoa. Painoa on pudonnut noin neljä kiloa eli reilu -0,5 kg viikko, joka on kyllä hyvä pudotustahti mulle.

Haluaisin pitää sen pudotustahdin maksimissaan siinä 0,5 kg viikko, joten tällä viikolla nostin hieman kaloreita. Hullua vai mitä, mutta katotaan miten käy. 🙂

Tämä viikko oli siinä mielessä aika rankka, koska mulla oli kymmenen tuntisia työpäiviä ja paljon juoksemista paikasta toiseen. Lauantainakin olin töissä ja käytännössä liikuin ihan koko työpäivän. Katsoin, että hyötyliikuntaa tuli sellaiset n. 50 kilometriä tältä viikolta. Tähän päälle vielä 3 x aamulenkki.

Salitreenejä tein tällä viikolla vain kolme, koska en vain kyennyt mennä treenaamaan sunnuntaina. Olin niin rikki työpäivästä. Olin päässyt töistä kotiin vasta yhden maissa yöllä ja koko päivä meni ihan koomassa. Tällä viikolla salitreenit ei kulkenut niin hyvin kuin normaalisti, mutta uskon, että siihen vaikutti eniten pitkät työpäivät.

Tällä viikolla oli myös sallittu vapaa-ateria, joka teki hyvää mielelle. En usko, että kroppa sitä kumminkaan tarvitsi, koska hiilareita ruokavaliossani on edelleen ihan kohtuu hyvin.

Eli hyvällä fiiliksellä dieettiviikko seitsemää kohti mennään! 🙂 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *