Hae
Johanna Tolppola

Baby Shower & Megabileet

Lauantai oli mulla pitkästä aikaa superkiireinen. Yleensähän otan viikonloput ihan rennosti, mutta tällä kertaa oli paljon ohjelmaa.

Heräsin aikaisin ja laittauduin valmiiksi.

Olin organisoinut mun ystävälle yllätys baby shower -juhlat. Mentiin yli kymmenen henkilön kanssa salaa mun ystävän luokse kun hän oli poissa ja laitettiin lahjat, tarjottavat sekä somisteet valmiiksi. Kun ystävä tuli kotiin niin kaikki huudettiin vaan yllätys! Ystävä oli todella liikuttunut. <3

Kahvittelujen jälkeen ohjelmassa oli mm. vauvan syntymäpäivän arvausta, nimen arvausta sekä lupauksien antamista vauvalle sekä äidille. Joutui tuleva äiti maistelemaan myös vauvojen ruokia. Nämä oli ensimmäiset baby showerit missä itse olen ollut paikalla, joten kaikki oli mullekin uutta.

 

Täältä menin suoraan töihin. Mulla oli taas tapahtuma jota olin tuottamassa. Tapahtuma oli Itiksen työntekijöille. Töistä pääsin siinä puoli yhden maissa yöllä. Työpäivä meni nopeasti! Oli hyvä meininki ja ihmiset selvästi viihtyivät, joka on tapahtumissa tietenkin aina pääasia.

Esiintymässä oli mm. Karri Koira, Prinssi Jusuf ja he toivat mukanaan myös Seksikkään Suklaan ja Musta Barbaarin. Meno oli kyllä kova!

Sandhja, Gracias ja Ekow kävi myös esittämässä heidän upouuden sinkun We Go On, joka on muuten ihan super hyvä! Kannattaa käydä kuuntelemassa spotifyssa. Sellainen hyvän mielen biisi!

Kuva: Aki Rask

Kuva: Aki Rask

Nyt sitten alkaa mun viikonloppu! <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *