Hae
Johanna Tolppola

Dieettiviikko 5

Nyt on viikkoja takana jo huikeat viisi. ūüôā Olo on kyll√§ hyv√§ ja kevyempi.

Viides viikko meni ihan hyvin. Pääsin tekemään kaikki aerobiset sekä salitreenit. Aerobisina tein 2 x n. 40 min spinning sekä 1 x 45 min tasasykkeinen lenkki. Salilla kävin neljä kertaa viikon aikana.

Dieettiviikko 4 vaikutti kyllä edelleen kroppaan. Silloin en saanut syödä kasviksia/marjoja, joten vasta loppu viikosta kroppa alkoi toimimaan normaalisti. Tässä kyllä huomaa miten tärkeä osa ruokavaliota on kasvikset, jne.

Viikonloppuna sovelsin ruokavaliota hieman makroarvojen mukaan, koska olin sukuloimassa Jyväskylässä. Muut viikonpäivät meni ilman soveltamista.

Nyt on jo yksi kommenttikin tullut, ett√§ n√§yt√§n laihtuneeni. Jee!! Vaa’alla en k√§ynyt, koska se ei ole mulla t√§ss√§ projektissa se p√§√§mittari. Vaa’alla ajattelin k√§yd√§ aina kahden viikoin v√§lein, jotta pystyn hieman seurailemaan mik√§ toimii ja mik√§ ei. ūüôā

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *