Hae
Johanna Tolppola

Poikaystäväni Oudot Tavat

Kuten olen aina rehellisesti blogissa maininnut, että itsehän olen outo. Todella outo joissain asioissa. En kumminkaan pidä sitä ollenkkaan huonona asiana vaan ajattelen ennemminkin niin, että olempahan omaperäinen ja poikkean massasta. 😀 Sama on tähän päivään asti pätenyt myös poikaystävissäni. Noh, toisaalta olen seurustellut vain kaksi kertaa elämäni aikana. 😀

Nyt halusin jakaa teillekin Herra x:n outoja tapoja. 

1.Siisteys 

Jos mun luona ei ole tarpeeksi siistiä, niin hän siivoaa mun kodin. Tähän siivoukseen kuuluu pölyjen pyyhintä, imurointi, lattioiden luuttuaminen ja kylppärin siivous. Tämähän saattaa tapahtua silti vaikka olisin pari päivää aikaisemmin siivonnut. Ei kuulema luota mun työn jälkeen. 😀 😀 No mutta ei siinä, jos toinen tykkää puhtaudesta niin kuka minä olen kieltämään toista siivoamasta. Asiat voisi kumminkin olla aivan toisin päin. En siis valita.

Toinen mun mielestä hauska tapa on, että auto pitää olla aina viimesen päälle siisti. Siis aina! Kerran jätin vahingossa parkkilipun autoon ja sain sanomista, että se pitää aina heittää roskiin. Seuraavalla kerralla piilottelin parkkikortteja tahallaan autoon ja paljastin tämän. Herra x meinasi saada hermoromahduksen kun ei tiennyt minne olin kortteja piilotellut. Oli kyllä niin hauskaa. 😀 😀

2. Oudot pyynnöt

Herra x on pyytänyt mua tekemään mun mielestä outoja asioita. Osalle teille nämä voi olla ihan itsestään selvyyksiä, mutta mulle ei todellakaan. Esimerkkinä voin kertoa, että jos olen hänen luonaan ja käyn suihkussa, niin hän pyytää mua aina laittamaan sukat jalkaan ennen kuin astun kylpyhuoneesta ulos. Toinen esimerkki, että aina kun hyppään hänen auton kyytiin joudun kopistelemaan jalat. Joo talvella ymmärrän tämän ettei tule lunta autoon, mutta joudun tekemään tämän, vaikka lähin lumikasa olisi Helsingin jäähallin takapihalla.

3. Todella tarkat rutiinit

Olen aina korostanut, että rakastan rutiineja ja ne helpottaa arkea. Olen luullut, että mulla on tarkat rutiinit, mutta olin väärässä. Herra x:llä on vielä tarkemmat; arkisin aina sali, kerran viikossa vain kaupassa käynti, joka päivä pitää kokata tuoreet ruuat, kerran viikossa pitää siivota, joka päivä pitää pestä käytetyt vaatteet puhtaaksi, jne. Omat ”tarkat” rutiinithan ovat: herää, syö aamupala, mene töihin, käy kaupassa jos tarvii, mene salille, jne. 😀 Jokainen siis tyylillään. 🙂

Ainahan se on totuttelua uudessa parisuhteessa kun koko ajan tutustutaan paremmin ja näihin rupeaa kiinnittämään enemmän huomiota. Parisuhteessa kuin parisuhteessa on kunnioitettava toista ja toisen tapoja. Näiden ympärille rakennetaan sitten ne omat yhteiset tavat elää sitä elämää, joustaen kumpaankin suuntaan. Onneksi Herra x:n kivat tavat kompensoi näitä hieman oudompia asioita. Hän mm. ei halua, että kuljen julkisilla ja sen takia aina kun on mahdollista niin hakee mut töistä, yllättää kukilla tai tuo salaatin ravintolasta yllätykseksi, jättelee mun keittiöön rakkausviestejä, keittää mulle aamukahvin valmiiksi vaikka itse ei juo kahvia ja kaiken kukkuraksi kestää myös mun outoudet. <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *