Hae
Johanna Tolppola

27 Tuntia Syömättä

Olen täysin paastoja vastaan, vaikka lyhyet paastot voivatkin joskus tehdä kropalle hyvää puhdistusmielessä.

Mulla oli nyt maanantaina tutkimus, joka edellytti paastoamista. Paastotunteja tuli siis itselläni yhteensä 27.

Join pelkästään vettä, pepsimaxia ja yhden 0,5 l jaffapullon. Olo oli kyllä todella nälkäinen ja väsynyt. Nälän tunne ei ollut niin paha mitä pelkäsin. Pahin oli ehkä se huonovointisuus mikä paastosta seurasi.

Paino humahti n. 1,5 kg alaspäin tuossa ajassa, joka tulee kyllä kaikki takaisin kun saan ruokaa kehooni. En olisi kyllä mielelläni jatkanut paastoa yhtään tämän pidempään. Paastoilu ei vain ole mun juttu.

Pidän siitä, että syön 5 kertaa päivässä minulle sopivia annoksia ja energiatasot pysyvät hyvänä koko ajan. Tiedän, että jotkut todella nauttivat paastoamisesta ja heille tulee siitä hyvä olo. Itse en vain kuulu tähän ryhmään. Olen aikoinani paastonnut pitkiäkin aikoja, jopa 5 viikkoa. Nämä paastot saivat kroppani aivan sekaisin ja niistä ajoista maksan edelleen jokapäiväisessä arjessani.

Nyt on ainakin elimistö puhdistettu ja huomenna dieetti jatkuu normaaliin tapaan. 

xoxo

IMG_5863

 

 

2 kommenttia

  1. Nora kirjoitti:

    Täysin nestepaasto kuulostaa kamalalta. Tsemppiä deittiisi!

    Nora / https://dreamerachiever.com

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *