Hae
Johanna Tolppola

Dieettiviikko 4

Neljäs dieettiviikko on taas ohi. Koko ajan dieetti menee mun mielestä helpommaksi, koska mielitekoja ei oikeastaan ole enää ollenkaan.

Tämä viikko poikkesi kumminkin muista viikoista siten, että tällä viikolla en syönyt ollenkaan kasviksia, marjoja, hedelmiä ja pähkinöitä. Tämä sen takia, koska maanantaina mulle tehdään tutkimus ja lääkäri vaati olla syömättä näitä ruoka-aineita viikkoon. Teen erillisen postauksen siitä, miten näiden ruoka-aineiden puuttuminen ruokavaliosta vaikutti kroppaan näinkin lyhyessä ajassa. Voin sen verran paljastaa, että merkittävästi!

Päivän kokonaiskalorit jäi siis hieman pienemmäksi, kuin muina viikkoina. Korvasin kyllä muilla ruoka-aineilla osan puuttuvista ruuista.

Kävin viikolla kolme kertaa aamuaerobisella ja kolme kertaa salilla. Yksi salitreeni jäi puuttumaan, koska perjantaina mulla oli niin huono oli, etten päässyt treenaamaan. Lauantaina onneksi pääsin ihan normaalisti salille. Oli muuten kiva käydä taas Myyrmäen Fitness24Sevenissä yhdessä Herra x:n kanssa. Sunnuntaina mun piti paastota tutkimuksen takia, joten en sen takia päässyt korvaamaan perjantain treeniä.

Uskaltauduin myös vaa’alle ja arvioisin, että noin 2,5 kg on lähtenyt. Uskon, että kuulostaa oudolta, että muka tietäisin sen, koska en käynyt ottamassa lähtöpainoa. Tunnen vaan kroppani niin hyvin, että osaan arvioida paljon painan. Nytkin kun kävin vaa’alla, niin tiesin etukäteen paljon se näyttää. 🙂

Menen ensi viikon vielä samalla ruokavaliolla ja treeneillä kuin nämä ”normaalit” dieettiviikot, muttta viikko kutoseen teen hieman muutoksia ja lisään neljännen aamulenkin.

xoxo

IMG_5805

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *