Hae
Johanna Tolppola

Top 5 Asiaa Jota Vihaan

Tein listauksen Top 5 -asiasta jota ainakin tällä hetkellä vihaan.

Sain itseasiassa inspiraation tähän postaukseen ystävältäni neiti M:ltä, koska teki tämän saman snapcahttiin aikoja sitten. Kiitos siis siitä. 😀

Asiat joita vihaan*:

  1. #vihaajatvihaa

Ihminen joka käyttää tätä tosissaan:

  1. on todella epävarma itsestään ja omaa huonnon itsetunnon. Tällä tavalla yrittää sitten hakea hyväksyntää omalle kuvalleen ja samalla itselleen jne.
  2. Tai on liian itserakas, että luulee itsestään niin paljon, että jengiä oikeasti kiinnostaa. Lähtökohtaisesti ihmisiähän ei aidosti kiinnosta.

Läpällä/sarkastisesti käytettynä menee 😀

  1. Parsakaali

Kyllä fitnesstä tai ei. Vihaan parsakaalia. Silloin kun olin valmennuksessa, niin sanoin heti alkuun, että jos laitat ruokavaliooni parsakaalia, niin hukuttaudun lähimpään lätäkköön.

  1. Kun henkilön mielipiteestä tehdään fakta

En ymmärrä missä vaiheessa tähän on menty vai onko näin ollut aina. En ymmärrä milloin yksittäisten ihmisten mielipiteistä on tullut faktatietoa, joka kumoaa esim. viralliset tilastot tai tutkimukset. Tämä on musta todella pelottavaa.

  1. Kun vaihtoehtomedioita pidetään luotettavana tiedon lähteenä asiassa kuin asiassa

Otsikko kertoo jo sisällön. 😀

  1. Kun eletään liian vakavasti

Tähän olen sortunut itsekin. Mutta sitä virhettä en tee enää. Pitäisi muistaa, että elämä ei ole niin vakavaa ja kaikkea ei tarvitse ottaa niin vakavasti. Onhan se vaikea nauttia arjesta jos on tikku hanurissa koko ajan. 😀

Lupaan tehdä myös postauksen asioista joita tällä hetkellä rakastan! 🙂

*Kirjoitus sisältää sarkasmia. 

xoxo

IMG_5732

 

 

 

 

 

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *