Hae
Johanna Tolppola

Tahtojen Taisto

Mun viikko alkoi mukavasti, kun menin maanantaina ystäväni kanssa Tahtojen Taisto -luennolle.

Luento oli Espoossa ja sen piti Fitfarmin Jutta ja Jari (Bull). Molemmat olen tavannut useamman kerran henkilökohtaisesti ja Jarihan oli vuosia mun valmentaja. Kummatkin ovat aivan ihania persoonia, joten automaattisesti oli korkeat odotukset myös luennolta.

Luento käsitteli oikeastaan aika laajalti kaikkea. Vaikka oli välillä vakaviakin aiheita, niin mukana oli silti huumoria, joka on mun mielestä aina hyvä. Luento oli itselleni enemmänkin sellainen muistutus asioista, jotka on kiireen keskellä unohtunut.

Ihan konkreettisia asioita mitä muistilistalle luennolta jäi oli mm. seuraavat:

  • Muista hiljentyä. Edes 5-10 min joka päivä.
  • Rauhoita itsesi ennen treeniä. Tämä on multa jäänyt aivan täysin. Kisakautena otin hetken itselleni aina ennen treeniä. Näin sain nollattua työpäivän ja pystyin keskittymään vain ja ainoastaan treeniin.
  • Muista olla positiivinen. Asioilla on tarkoituksensa.
  • Nauti hetkestä ja ole läsnä.
  • Onnellisuus kumpuaa jokaisen ihmisen sisältä.

Myönnettäköön, että tuli hieman haikea fiilis kun en ole enää ”Fitfarmilainen”. Oli jotenkin kiva olla osa jotain. Silti pitäydyn nyt päätöksessäni ja jatkan matkaani yksin. 🙂  Luento oli hyvä ja suosittelen kyllä muillekin!

15965062_10154870805861542_5947886390351849721_n

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *