Hae
Johanna Tolppola
Kaupallinen yhteistyö

Syötkö Vitamiineja Turhaan

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Kävin viime sunnuntaina antioksidanttimittauksessa yhdessä herra X:n kanssa. Molemmilla lähtötilanne oli aivan eri, joten oli mielenkiintoista nähdä miten meidän arvot eroavat toisistaan. Mittaus kertoo imeytyykö vitamiinit kehoon, onko lisäravinteista ollut hyötyä, jne.

Itse en ole varmaan vuoteen syönyt vitamiineja säännöllisesti ja herra X on taas syönyt vitamiineja päivittäin viimeisen 2 vuoden ajan.

Tämä antioksidanttimittaus tehdään sellaisella skannerilla kädestä ja se kertoo numeroin sen oman tason. Käytännössä siitä pystyy näkemään, että millä tasolla se oma arvo on. Jos se on hyvällä tasolla niin saan kaikki vitamiinit ja keho osaa ne imeä itseensä sekä myös hyödyntää. Jos taas se on huonolla tasolla, niin pitäisi muuttaa elämätapaa/ruokavaliota ja ruveta syömään vitamiineja. Jos tuos olisi huono vaikka syö vitamiineja, niin silloin vitamiinien laatu on huono ja ne kannattaa vaihtaa.

Mun arvot oli kohtuullisella tasolla, mutta ei missään nimessä siis hyvät. Jos urheilee, niin arvot pitäisi tietenkin olla huipussaan. Tämä varmasti  johtuu siitä etten ole säännöllisesti syönyt vitamiineja.

Herra x:n arvot olivat taas todella hyvät ja hänhän niitä vitamiineja onkin syönyt ihan vakiona.

Nyt todellakin tulen syömään vitamiinit joka päivä. Haluan mennä mittaukseen uudelleen parin kuukauden päästä ja katsoa onko tilanne muuttunut. 🙂

Jos teitä tälläinen kiinnostaa niin nyt perjantaina voi käydä tässä mittauksessa katsomassa omat arvot. Mittauksia tehdään Detailed Beauty Salongissa, Mannerheimintie 21-23, 00250 Hki. Mittaus kustantaa 35 e. Voit varata ajan mittaukseen soittamalla numeroon: 0456174122

xoxo

IMG_5623

Kaupallinen yhteistyö: Detailed Beauty Salon

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *