Hae
Johanna Tolppola

Mites Ne Vauva-asiat

Apua. Tänä vuonna täytän tosiaan 30 vuotta. Tuntuu, että vasta eilen täytin kaksikymmentä ja muistan ajattelleeni ettei huomisesta ole huolen häivää. Nyt sitten mun pitäisi olla ”aikuinen”, vaikka ei siltä kyllä tunnu.

Tässä iässä sitä rupeaa ajattelemaan omaa tulevaisuutta vieläkin enemmän ja sitä mihin suuntaan sitä haluaa viedä.

Haluanko elää ilman lapsia, nauttia itsenäisyydestä ja täydellisestä riippumattomuudesta. Haluanko laittaa rahani vain omaan hyvinvointiini. Haluanko matkustella paljon ja elää huoletonta elämää töiden ulkopuolella.

Vai haluanko kokea äidiksi tulemisen, tuntea äidin ja lapsen välisen rajattoman rakkauden. Kokea perinteisen perheen. Toki myös lapsen kanssa voi matkustella jne, mutta ei tietenkään se ole sama asia kuin ilman lapsia.

Näitä ajatuksia olen viime aikoina pyöritellyt paljon. Molemmat elämät kuulostaa mun mielestä hyvältä. Erilaisilta mutta silti hyviltä.

Vaikka nautin riippumattomuudesta, niin uskon, että silti enemmän haluan kokea sen äidiksi tulemisen. En kumminkaan vielä. On monta asiaa jota haluan tehdä ja saavuttaa vielä ennen sitä. Tiedän, että ei se lapsen tulo estä näitä muita asioita, mutta itse haluan vain tehdä asiat tietyssä järjestyksessä. 🙂

xoxo

Näiden kuvien perusteella ainakin osaan asettua lasten kanssa samalle tasolle. 😀

FullSizeRender[2]

FullSizeRender[1]

FullSizeRender

 

 

2 kommenttia

  1. Siiru kirjoitti:

    Suosittelen ettet pidä itsestäänselvyytenä lasten saamista. Itse olen oppinut sen kantapään kautta.

    • johannavaris kirjoitti:

      Moikka! Kiitos kommentista ja pahoittelen, että sinulla on tällaisia kokemuksia. En missään nimessä pidä lasta itsestäänselvyytenä ja tiedän, että vaikka kaikki olisi kunnossa niin miehellä kuin naisellakin niin siltikkään ei välttämättä tärppää. Lapsi on aina lahja ja joillekin se tulee nopeammin kuin toisille ja joillekkin ei valitettavasti ollenkaan vaikka kuinka yrittäisi (Onneksi nykyään on sentään apuja myös siihen). <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *