Hae
Johanna Tolppola

Diieetiviikko 1

Nyt on sitten ensimmäinen dieettiviikko takana. Tämänhän dieetin pituutta en tiedä, koska menen täysin kropan ehdoilla. Dieetti siis loppuu sitten kun olo on hyvä ja kiloja lähtenyt n. 5-8.

Ensimmäiset päivät meni totutellessa taas isojen annoksien syöntiin ja siihen, että ruoka-ajat ei saa venyä. Nälkää ei ollut sitten ollenkaan. Kaksi ensimmäistä päivää myös ruoka maistui aika pahalta ja tylsältä: jauhelihaa ja riisiä. Jos lukijoista joku on kokki niin vinkkejä kokkaamieen otetaan vastaan oikein mielellään!

Kolmantena päivänä se sitten iski. Pieni nälän tunne. Sitä olikin jo vähän ikävä. Yllättäen nälässä se jauheliha ja riisikin maistui todella hyvältä. 😀

Loppu viikko meni sitten jo aika rutiinilla. Eli aika nopeasti tuohon rytmiin tottuu.

Treenaamaan pääsin ainoastaan maanantaina, perjantaina ja lauantaina. Aerobiselle pääsin vain lauantaina. Olin treenitauolla ti-to, koska tuntui siltä, että flunssa yrittää iskeä. Perjantaina olo oli hyvä ja uskalsin mennä salille ja samoin lauantaina. Nyt sitten sunnuntaina aamulla heräsin kuumeeseen ja kurkkukipuun. Nyt vain lepoa tämä päivä ja toivottavasti tämä ei nyt tästä pahene.

Dieettiviikon piristys oli tietenkin ripsihuolto Sulossa ja kynsihuolto Detailed Beauty Salongissa. <3

xoxo

img_5539

img_5576

fullsizerender

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *