Hae
Johanna Tolppola

Minun Uusivuosi

Nyt ajattelin kertoa hieman, että minkälainen oli minun uusivuosi. Itsehän en nyt kauheasti yleensä alkoholia käytä. Tykkään enneminkin nauttia muutaman lasin viiniä viikonloppuna ruuan kanssa. Tottakai silloin tällöin tekee hyvää päästä tuulettumaan ja lähteä laittamaan jalalla koreasti ihan kunnolla. Uusi vuosi oli sitten tällainen, ilman tuota jalalla koreasti osuutta.

Mun uusivuosi meni pienissä illanistujaisissa herra X:n ja hänen ystäviensä kanssa Vantaan puolella. Kyllä! Jouduin uhrautumaan ja menemään Vantaalle. Asennehan on se, että kerran kun on sieltä päässyt pois niin, en enää ikinä palaa takaisin. Olen joutunut nyt kumminkin tekemään aika paljon uhrauksia, koska mun äiti asuu myös Vantaalla kuten herra X. (Nyt ihan vaan varmuuden vuoksi selvennän-> tämä on sitä sarkasmia. Olen huomannut, ettei ihan kaikki tahdo aina mua ymmärtää) 😀 😀

No kun pääsin yli ajauksesta, että vietän uudenvuoden Vantaalla, niin pystyin rentoutumaan ja pitämään jopa hauskaakin. 😀 Viini virtasi ja tein elämäni isoimman virheen! Osallistuin nimittäin juomapeliin ensimmäistä kertaa elämässäni. Olen aina luullut, että juomapeli on sellaista, että se joka häviää juo yhden huikan. Mutta EI! Ilmeisesti juomapelit eivät ole tälläisiä! Jos olisin tämän tiennyt, olisin mielelläni seurannut peliä ihan vaihtopenkiltä. No mutta pitihän tämä kerran elämässä kokea. Olkoon nämä näitä ”heittäytymisiä”. 😀

Joka tapauksessa hauskaa oli ja oli mukava tutustua uusiin ihmisiin. Aamulla oli todella ihana herätä kaikki meikit kasvoissa, korut paikoillaan ja bilevaatteet päällä. Olo oli kyllä todella raikas ja virkeä, kuin suoraan joogatunnilta. Kuten arvata saattaa sunnuntaipäivä meni sitten vain levätessä.

Tämän illan jälkeen ensimmäisen kerran näin valoa tunnelin päässä vasta torstaina. En tiedä johtuuko tästä iästä vai harjoituksen puutteesta. 😀 Muistelin, että samanlainen tilanne taisi olla tasan vuosi sitten, jotten onneksi tämä ei ole mikään joka kuukautinen tapa. 🙂 Nyt taas muistan miksi olen salihain ja kotihiiren yhdistelmä.

xoxo

img_5535 img_5538

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *