Hae
Johanna Tolppola

Tavoitteet Vuodelle 2017

Aika moni asettaa itselleen ja elämälleen tavotteita aina tulevalle vuodelle. Mä itse kuulun tähän samaan ryhmään. Musta on hyvä aina vuoden alussa miettiä mitä haluaa tulevalta vuodelta.

Nyt ajattelin listata myös teille mun omat tavoitteet ja toiveet vuodelle 2017.

Ensimmäisenä tavoitteena on nyt saada se muutama kilo pois, kuten aikaisemmassa kirjoituksessa kerroin. Päset lukemaan sen tästä.

Yksi tavoite on olla parempi ystävä. Mun ystävät pelasti mut viime vuonna.  Näin ystäviä kyllä aikaisempia vuosia enemmän, mutta olin suurimman osan vuodesta hieman palasina. Toivon nyt, että tänä vuonna mä voisin olla heille yhtä hyvä ystävä mitä he ovat olleet mulle.

Tavotteeksi voisi asettaa myös kovaa treenaamisen ja kehonhuollon, jne. Näitä en kumminkaan listan jatkeeksi laita, koska nämä ovat mulle jo osa arkea eli itsestäänselvyys.

Olen joka vuosi harrastanut myös hyväntekeväisyyttä, mutta nyt haluan tänä vuonna tehdä sitä vielä enemmän. Mun hyvä ystävä tekee hyväntekeväisyyttä melkein joka viikko, joten haluan ottaa hänestä mallia. <3

Viimeisenä tavoitteena on mielen kehittäminen. Eli haluan lukea enemmän kirjoja, osallistua jollekkin kurssille ja luoda jotain uutta.

Mitä tavoteitta teillä on tälle vuodelle?

xoxo

img_5496

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *