Hae
Johanna Tolppola

Toteutuiko v. 2016 Tavoitteet

No nyt on aika katsoa mitä tavotteita asetin vuodelle 2016 ja pääsinkö niihin tavotteisiin mitä itselleni asetin.

Olin listannut Fitfarmin Fitblogin puolelle viime vuoden alussa mun tavoitteet vuodelle 2016.

Tässä kopio kirjoituksestani:

” Vuosi 2016 tulee minulla olemaan tasapainon vuosi. Opettelen tasapainoittamaan treenit ja kehonhuollon. Opettelen saamaan balanssin treenien ja sosiaalisen elämän kanssa, niin ettei kumpikaan sulje toinen toistaan pois

Nyt ihan ensimmäinen tavoite on saada selkä siihen kuntoon, että voin treenata juuri niin kuin pitääkin. Oikein odotan, että pääsen sinne salilla treenaamaan kovaa! Se tunne on vaan niin ihana!

Tämän jälkeen tavoitteena on yhdistää mun kehon tarvitsema kehonhuolto osaksi niitä kunnon treenejä. Kehonhuolto nousee mun elämässä tänä vuonna aivan uuteen rooliin ja sitä en aio laiminlyödä kertaakaan. Treenikertojen kestot tulevat pidentymään, koska kehonhuoltoa lisätään myös jokaiseen treenikertaan. Näin selkä ja muutkin osat mun kropassa tulee pysymään paremmassa kunnossa.”

Nyt voin sanoa, että kerrankin pääsin kaikkiin tavotteisiin.

Kyllä! Olen todella löytänyt tasapainon sosiaalisen elämän ja treenien välillä. Olen nähnyt paljon ystäviä/perhettä ja silti päässyt treenaamaan normaalisti. Olen myös oppinut hölläämään ja tajunnut ettei kaikki ole niin vakavaa.

Olen myös ottanut kehonhuollon osaksi arkea. Olen siis koko vuoden tehnyt kehonhuoltoa ennen ja jälkeen treenin. Tästä on tullut rutiini ja se ei tunnu enää ns. ”pakkotyöltä”.  Tällä on ollut suuri rooli mun selän toipumisessa.

Pääsittekö te teidän tavotteisiin tänä vuonna? 🙂

xoxo

IMG_3967

Salilla Fitness24Sevenissä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *