Hae
Johanna Tolppola

Selvisin Hengissä

Wuhuu! Tämä vuosi on vihdoin ohi! Voin sanoa, että oli ”pikkasen” rankka vuosi ja oon niin onnellinen, että se on ohi. Vuosi piti sisällään aikamoista tunnemyrskyä.

Vuosi alkoi mun ja herra A:n erolla. Siihen päättyi 15 vuoden suhde. Vaikkakin erottiin ystävinä ja yhteisymmärryksessä, niin silti ero sattui ja paljon.

Pari kuukautta yhteiseloa ilman yhteisymmärrystä. Voitte vain kuvitella millaista se oli.

FullSizeRender

Tämän jälkeen tuli uuden asunnon remppa treenien, töiden ja entisen asunnon myyntiyristysten sekaan. Luojan kiitos Iskän avusta! Muistan tänä aikana miettineeni, että ihan kohta mä saan jonkun burn outin, kun vaan olin niin loppu henkisesti ja fyysisesti.

IMG_2141

Tää fiilis kun ihan itse sain kasattua kaikki keittiön kaapit! Kiitos myös Heimolle avusta!

Sitten alkoi kahden asunnon loukku. Vaikka tämä oli tietoinen valinta, niin ei se sitä stressiä poistanut. Mulla oli kaksi huonoa vaihtoehtoa: yhteiselo samassa asunnossa eksän kanssa vai kahden asunnon loukku.  Monta kuukautta maksoin kahta asuntoa ja samalla opettelin asumaan yksin. Tästä taas iso kiitos äidille, joka auttoi henkisesti ja välillä myös rahallisesti. <3

Eron jälkeen menin ensimmäistä kertaa aikuisiässä ”sinkkumarkkinoille”. En mä monilla treffeillä käynyt, mutta tutustuin ja tapailin muutamia henkilöitä. Aivan uusi kokemus tämäkin. Se oli pelottavaa, mutta samalla hyvällä tavalla jännittävää. Kukkiakin tuli varmaan enemmän kuin viimeisen kymmenen vuoden sisään (kylläkin kaikki hherra X:ltä). 😀

IMG_2868

Tämä kimppu oli herra X:ltä.

Sitten ihan puun takaa kuvioihin tuli herra X. En etsinyt seurustelukumppania ja taistelinkin viimeiseen asti vastaan henkisesti. Myönnettäköön, että en myöskään ollut tässä vaiheessa kykeneväinen tuntemaan sen suurempia tunteita kaikesta edellä mainituista asioista johtuen.

nayttokuva-2016-10-24-kello-19-34-04

Herra X:n kanssa mentiin kesällä viikoksi Alicanteen tutustumaan toisiimme enemmän ilman mitään häiriötekijöitä.

Alkusyksyllä asunto meni vihdoin kaupaksi ja pääsin irti ”loukusta”. Tästä alkoi vasta henkinen eheytyminen. Kivi lähti sydämmeltä ja vihdoin pystyin hengittämään.

IMG_4209

Herra X oli mukana kuvioissa koko ajan. Pidin tiukasti kiinni siitä, että en halua seurustella. En halunnut hosua ja halusin tutustua häneen kaikessa rauhassa. En olisi kestänyt mitään pikasuhdetta. Syksyllä kumminkin havahduin tilanteeseen, että olimme tapailleet jo kuukausia ja minulla alkoi olemaan isompia tunteita häntä kohtaan. Päätin kerrankin heittäytyä ja kuunnella sydäntä joten aloimme seurustelemaan ns ”virallisesti”.

Stressaava vuosi toi mukanaan myös jatkuvat sairastelut. En muista milloin viimeksi olisin ollut näin paljon kipeänä kuin viime vuonna.

img_4986

Loppuvuosi menikin sitten totutellessa siihen, että kaikki on vihdoin hyvin.

Vaikkakin viime vuosi oli kamala, niin silti tapahtui myös kaikkea hyvää ja ihanaa. Lähennyin ystävien ja perheen kanssa. Iso kiitos koko vuodesta mun rakkaille ystäville, jotka ovat olleet mun tukena. Ilman perhettä en olisi myöskään vuodesta selvinnyt. <3 Vime vuonna opin myös nauttimaan yksinolosta ja elämään yksin sekä löysin herra X:n ja rakastuin. Kiitos siis herra X:lle ettei luovuttanut. Mulle tuli myös ihan mielettömiä uusia ”voittaja”-fiiliksiä, kun sain tehtyä asioita joita en ollut ennen tehnyt. Esim. Sulakkeen vaihtaminen. Ensimmäistä kertaa kun vaihdoin sulakkeen, niin muistan hurranneeni että, ”Hitto, mä en tarvii enää ketään”. 😀 Tiedän, ettei ole iso juttu mutta siinä kohtaa se oli elämääkin isompi juttu. Ja ainiin tehtiinhän musta juttu Fit-lehteenkin, joka oli taas ihan huippujuttu! 🙂

Kiitos myös vuodesta mun ihanille yhteistyökumppaneille Detailed Beauty Salongille, Sulolle ja Fitness24Sevenille! Yhteistyökumppanit ovat tuoneet iloa ja helpotusta arkeeni ja yritysten takana on aivan ihania ihmisiä joista on tulleet mulle myös ystäviä! <3

IMG_1141

Fit-lehden kuvauksista.

Nyt sitten vuosi on taputeltu ja lähden puhtaalta pöydältä kohti uutta vuotta.

 

xoxo

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *