Hae
Johanna Tolppola

Vinkkejä Miehen Kanssa Elämiseen

Inspirouduin täysin Metallisydämmen kirjoituksesta, jossa hän antoi yleisiä vinkkejä naisen kanssa elämiseen. Pääset lukemaan jutun tästä. Ajattelin nyt omasta puolestani antaa vinkkejä taas miehen kanssa elämiseen. Asuinhan sentään yli 10 vuotta miehen kanssa saman katon alla.*

Vinkki 1

Kun mies pelaa xboxia, pleikkaria tai mitä tahansa muuta konsolia/tietokonetta:

Älä missään nimessä tuo julki omaa näkemystäsi siitä, että nämä pelit kuuluisi jättää sinne ylä-asteikään ja niiden pelaaminen on silkkaa ajantuhlausta. Näiden mielipiteiden julkituominen ei kumminkaan muuta tilannetta ja naisesta tulee miehen mielestä vain ”nalkuttaja” ja tämä taas aiheuttaa turhaa kireyttä ilmapiirissä.

Älä myöskään edes odota saavasi mitään huomiota pelin ollessa käynnissä, koska mies ei tule huomaamaan mitään mitä ympärillä tuona aikana tapahtuu.

Vinkki 2

Kun mies katsoo jääkiekkoa, jalkapalloa, tennistä, golfausta tai oikeastaan mitä tahansa urheiluun liittyvää tv:stä, niin älä vain missään nimessä kävele tv:n ohi. Tämä ohi käveleminen kumminkin blokkaa tv:n sadasosasekunniksi ja tämä sadasosasekuntti voi olla merkittävä pelin kannalta. Jos teet tämän virheen, niin seurauksena on takuuvarma huuto tai vähintäänkin luolamiesmäinen ärähdys, joka viestii että olet tehnyt nyt väärin.

Vinkki 3

Älä vain mene maanantaina kysymään, että mitä tehdään viikonloppuna. Tämä tilanne saa miehen stressaantumaan, joka johtaa hermostumiseen. Mies ei voi vielä maanantaina tietää mitä tapahtuu viiden päivän päästä. Kysymykset kannattaa aina esittää aikaisintaan 1-2 päivää ennen viikonloppua. Näin et stressaannuta kumppaniasi turhaan.

Vinkki 4

Jos mies sanoo lähtevänsä poikien iltaan, niin älä vain mene näyttämään harmitustasi. Tämä harmitus, joka sinulle tulee kun ette vietäkkään iltaa yhdessä muuntautuu miehen mielessä rajoittamiseksi. Pahimmassa tapauksessa mies ahdistuu niin paljon, että voi tulla kotiin vasta seuraavana päivänä. Tällä hän haluaa osoittaa, että häntä ei voi rajoittaa. Näissä tilanteissa kannattaa aina toivottaa mukavaa poikien iltaa iloisesti. Näin hän saattaa tulla kotiin jo ennen pilkkua.

Tässä mun mielestä hyvin käteviä vinkkejä kaikille. 😀

*Toki kaikki miehet eivät ole samanlaisia ja yksilöllisiä eroja löytyy. 😀

FullSizeRender[1]

 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *